SARDENYA EN FAMÍLIA / ESTIU 2024

SARDENYA EN FAMÍLIA / ESTIU 2024

PRESENTACIÓ 2024


Des de VIATGES TERRA SARDA hem contactat, visitat i seleccionat allotjaments d'arreu de Sardenya aquests darrers 12 anys per oferir-vos unes vacances autèntiques i de qualitat, en un entorn familiar comfortable i amb tots els serveis i entreteniments necessaris per a gaudir d'aquests dies en família i descobrir un país tan particular com SARDENYA. LA NOSTRA EXPERIÈNCIA AL SERVEI DE LES VOSTRES VACANCES! 

SARDENYA és una destinació ideal per les vacances en família: proximitat física i cultural amb Catalunya, turisme de qualitat,  llargues platges i cales amagades, bona gastronomia... i l’hospitalitat de la gent de Sardenya que us espera!

Descobriu l'hospitalitat de Sardenya sense renunciar a les vacances que voleu!. A VIATGES TERRA SARDA som especialistes en turisme rural, tot i que  des de 2015 oferem solucions vacacionals en tot tipus d'allotjaments prèviament seleccionats i que compleixen els nostres estàndards de qualitat: hotels de totes les categories, a ciutats o aprop de la platja, hotels rurals i hotels familiars, apartaments en residence i aparthotels amb tots els serveis necessaris per entretenir la canalla, apartaments independents arreu del territori, Bed&Breakfast, Boat&Breakfats i allotjaments Bike Friendly. 

Sempre amb tota la informació necessària per a descobrir l'essència de Sardenya, de la seva cultura i la seva gent, de les platges i muntanyes que els hi agraden i que de grat compartiran amb vosaltres.

Una experiència per a tots els gustos i butxaques, un viatge organitzat a mida on vosaltres sou els protagonistes!

Viatgeu des de Barcelona en ferry amb el vostre vehicle o bé agafeu un dels nombrosos vols i un cotxe de lloguer us esperarà a l'aeroport de L'Alguer, Càller o Òlbia. Treballem amb les millors companyies de lloguer de cotxes, amb Vueling i amb Grimaldi Lines. 

Ara ja només heu de triar les dates i Sardenya us espera amb els braços oberts!  

PREU I DATES
Tots els nostres viatges són a mida, envieu-nos un correu amb la vostra idea de viatge (dates, transport, durada, número de persones) i us respondrem desseguida! CONTACTA AMB VIATGES TERRA SARDA
EL VIATGE COMBINAT POT INCLOURE
EL VIATGE COMBINAT NO INCLOU
HIGHLIGHTS
RESERVAR
ASSISTÈNCIA PERSONALITZADA 24 HORES

Imprimeix   Correu electrònic