VILLA ASFODELI (TRESNURAGHES)

VILLA ASFODELI (TRESNURAGHES)

PRESENTACIÓ


A Villa Asfodeli no sereu uns simples turistes, sereu uns convidats molt benvinguts a qui obriran la seva casa amb molt de plaer!

Hi trobareu bones habitacions amb colors càlid, precioses vistes entre antics campanars, el verd dels camps i un mar blau turquesa com el que sempre heu somniat.

Si escolliu Villa Asfodeli i Sardenya passareu unes vacances enmig d'història, natura i sabors, amb l'encant i la curiositat que pot transmetre un Albergo Diffuso.

La Villa Liberty és el cor de l'hotel: una síntesi de formes arquitectòniques antigues i una bona restauració, que ha salvat els sòls, accessoris i estucs originals. L'ambient d'aquest lloc es manté intacte, ara equipat amb les comoditats més modernes, amb un gran i encantador jardí amb piscina, per a una estada de somni durant les vostres vacances a Sardenya.

La "Casa Deriu", un antic edifici del segle XVIII, a només 20 metres i connectat directament amb el jardí, ofereix la senzillesa i l'encant d'una casa tradicional al centre històric amb les seves voltes de creueria, mobles antics i un pati amb vistes al mar.

La “Casa Antica”, també a pocs metres de la Villa Liberty, és el tercer edifici que completa l'Albergo Diffuso, oferint dues habitacions amb sostres de fusta tradicionals i canyes teixides.

La zona de benestar amb gimnàs, bany turc i minipiscina d'hidromassatge farà que les vostres vacances a Sardenya siguin encara més relaxants.

SERVEIS

- Villa Asfodeli és un Bike-Hotel i un Mountain Bike-Hotel, equipat per satisfer les necessitats dels amants de les vacances amb bicicleta els 365 dies de l'any. 
- Excursions en quad, vela latina, bici, kayak i trekking.
- Disposa també de 2 apartaments amb cuina.


Imprimeix   Correu electrònic