Preguntes Freqüents

Com Treballem
Des de Viatges Terra Sarda organitzem viatges a mida a les illes de Sardenya i Irlanda, posant a la vostra disposició la nostra experiència. Amb la informació que us proporcionarem i la vostra intuïció, podreu descobrir els secrets més amagats d’aquestes dues illes particulars, o simplement gaudir d’unes vacances al vostre aire.

La nostra principal eina de comunicació és la xarxa d’internet. Mitjançant el correu electrònic rebreu la informació relativa al vostre viatge i, si ho voleu, les novetats de Viatges Terra Sarda. Amb molt de gust us atendrem telefònicament si voleu un tracte encara més directe, o us atendrem a les nostres oficines.

Els itineraris o escapades que us proposem a la web són només orientatius. Això vol dir que tots es poden modificar en durada, mitjans de transport o itinerari. Només cal que ens ho comuniqueu quan contacteu amb nosaltres i us dissenyarem una ruta a mida, adaptada a cada estació de l’any i als vostres desitjos i particularitats. En el cas de viatges en grup o esdeveniment concrets que s’ofereixin en paquets tancats, aquesta informació es proporcionarà des del primer moment.

Coneixem el que oferim i és el que més ens agrada de Sardenya i d’Irlanda. Sovint són indrets poc coneguts i poc visitats pel turisme; altres vegades un proposem visitar llocs emblemàtics, d’aquells que no us podeu perdre. En tot cas, intentem portar-vos a indrets i proposar-vos activitats allunyades del turisme convencional de masses.  

Després del viatge ens posarem en contacte amb vosaltres per conèixer les vostres impressions, a fi i efecte d’incorporar els vostres suggeriments i millorar en tot el possible els nostres serveis.
Les nostres propostes
Tipologia de les nostres propostes
Què inclouen els nostres viatges?
Com demanar un pressupost
Reservar un viatge

Viatges Terra Sarda

(0034) 699441025
viatges@terrasarda.cat
Cal Malric s/n
08719 Rubió (Barcelona)
Països Catalans
Image