SARDINIA DOMUS (Càller)

SARDINIA DOMUS (Càller)

PRESENTACIÓ


Sardinia Domus es troba en un elegant palau d’època situat al bell mig del centre històric de Càller, restaurat recentment seguint els cànons de màxim respecte a l’estructura original. Totes les seves habitacions són lluminoses, comfortables i dotades de bany, TV i aire condicionat.

A Sardinia Domus gaudireu d’un ambient agradable i acollidor, podreu descobrir la ciutat del sol i els seus voltants còmodament i assaborir la gastronomia sarda al restaurant Enò Ristorante-Vineria.

Càller (Casteddu, srd.  Cagliari, it.) i la seva àrea metropolitana ofereixen molts atractius al visitant. La capital sarda, situada al bell mig del Golf dels Àngels, és el centre de la vida política, econòmica, cultural i turística de Sardenya; sorgeix al voltant de set turons: Castello, San Michele, Bonaria, Monte Urpinu, Monte Claro, Tuvu Mannu i Tuvixeddu. La ciutat es troba envoltada de zones humides de gran valor ecològic protegides a nivell europeu (els estanys de Santa Gilla i Montelargius),  on s’hi poden trobar espècies com el flamenc rosa o l’ànec coll verd.

L’antiga Kalaris es presenta avui en dia com un destí mediterrani de gran interès durant tot l’any pels amants de la cultura, l’art o la història, i per a totes aquelles persones que gaudeixen descobrint amb tranquilitat els secrets d’una ciutat de clima benigne i gent amable. Són molts els racons de Càller que mereixen una visita detinguda, són molt els racons que us faran oblidar que esteu en una ciutat.

A prop de la ciutat podreu descobrir la costa del sud de Sardenya, de Costa Rey a Cala Regina, passant per Geremeas, Porto Sa Ruxi i Villasimius, un mar on hi trobareu tots els tons del blau, des del blau més intens fins al verd maragda. Les extraordinàries muntanyes de Monte Arcosu i dels Sete Frades, veritables oasis de natura, es troben també molt properes a Càller i ofereixen multitud d’oportunitats als amants de la muntanya.


Imprimeix   Correu electrònic