AGR. S’OZZASTRU (Dorgali)

AGR. S’OZZASTRU (Dorgali)

PRESENTACIÓ

 

L’agroturisme S’Ozzastru és un dels més premiats i mencionats de Sardenya. I no és d’estranyar,  perquè la passió de la família Loi en la gestió de la finca es percep des del primer moment. Un agroturisme especialment pensant per famílies, on la canalla podrà córrer tranquil.la i visitar els animals de la granja-escola. Un entorn verd i curat, habitacions confortables amb vistes panoràmiques, cuina tradicional sarda amb productes propis i l’hospitalitat dels seus propietaris convertiran la vostra estada a Dorgali en inoblidable.

S’Ozzastru és una finca de conducció famíliar que ofereix diversos serveis: allotjament en mitja pensió o pensió completa, càmping i camper, restaurant, granja didàctica i un entorn on hi predomina el verd dels arbres.

El menú se serveix en una àmplia sala on hi destaca una gran llar de foc; el menú que s’ofereix canvia diàriament i se centra en els plats típics de la cuina tradicional de Sardenya, elaborats amb matèria prima en molts casos produïda a la finca: mató, varietat de formatges i embotit, procheddu arrostu (porquet rostit) i altres carns, pasta típica de Sardenya (malloreddus), productes de l’hort, dolços, vins i licors casolans...

A S’Ozzastru i el veí poble de Durgali (Dorgali, it.) podreu descobrir pausadament la genuïnitat de les tradicions sardes: història, cultura, gastronomia i antigues tradicions transmeses de generació en generació us faran partíceps de la vida rural en un dels pobles més bonics de Sardenya.

Des de S’Ozzatru podreu arribar en menys de 15 minuts a una de les zones de costa més atractives i verges de Sardenya, la del golf d’Orosei. Són de renom internacional les platges de cala Luna, cala Sisine o cala Goloritze, a les quals només s’hi pot accedir per mar o a peu. Uns indrets espectaculars que mostren el seu atractiu tot l’any i habilitats per a fer rutes de senderisme de diversa dificultat.

Pels amants de la natura i la muntanya, la proximitat del Supramònte ofereix un ventall de possibilitats: la sorgent Su Gologone, la cova de Ispinigoli, l’excursió a Tiscali, les gorges del Gorropu, la panoràmica i mítica carretera de muntanya SS-125, que us portarà per paratges d’una bellesa colpidora i a poblets encantadors com Baunei...

Des de S’Ozzastru també us podreu desplaçar fàcilment als nombrosos jaciments arqueològics de la zona: el complex nuràgic de Serra Orrios, el nurag Mannu, el castell medieval de Garteddì (Galtellì, it.) o la tomba de gegants S’Enna ‘e Thomes són només un petit exemple d’un territori amb un gran patrimoni cultural.

SERVEIS

  • Venda de productes agroalimentaris produïts a la finca.
  • Possibilitat de fer excursions i altres activitats amb la Cooperativa Ghivine.
  • Habitacions amb televisor, aire condicionat i berana amb vistes panoràmiques.

 


Imprimeix   Correu electrònic