MONTE MACCIONE *** (Oliena)

MONTE MACCIONE *** (Oliena)

PRESENTACIÓ


La Cooperativa Turística ENIS opera des de 1981 en l’àmbit del turisme ambiental, a la localitat Monte Maccione, propera al preciós poble d’Ulìana (Oliena). Situat a l’àrea del Parc del Gennargentu, l’estructura receptiva consta d’un Hotel *** situat enmig d’un bosc l’alzines centenàries als peus de Monte Corrasi, un indret ideal per reposar, fer trekking o endinsar-vos a la descoberta d’aquestes muntanyes i la gent que les habita.

Allotjant-vos a l’Hotel rural podreu conèixer el territori amb els seus guies qualificats “GAE”, explorant coves i barrancs, descobrint la fauna i flora local, endinsant-vos al Supramonte o al golf d’Orosei, en fi, gaudint del seu immens patrimoni natural, cultural i arqueològic. L’hospitalitat de l’equip que gestiona la Cooperativa i la qualitat de la seva gastronomia us faran recordar el vostre pas per Ulìana!

L’Hotel el conformen càlides habitacions decorades en estil rústic i dotades dels comforts habituals: TV, telèfon, calefacció, aparcament, WI-FI a les zones públiques.

A les seves instal.lacions podreu gaudir de diversos espais, tan a l’interior com a l’exterior: bar, restaurant, sala de lectura amb una petita biblioteca, premsa diària, parc de jocs per a la canalla, terrassa,etc...

Des del mateix hotel podreu gaudir d’unes immillorables vistes en mig dels frondosos boscos del Supramonte, i a només tres quilòmetres del poble d’Ulìana, on hi trobareu tots els seveis necessaris. L’ubicació de l’Hotel és totalment indicada pels amants de la muntanya, principalment per la proximitat de les muntanyes del Corrasi, però també per la vall de Lanaithu, la cova de Ispinigoli, la sorgent de Su Gologone, les gorges del Gorropu o l’increïble costa del golf d’Orosei i de l’Ogliastra. Des del mateix hotel organitzen excursions guiades a peu i en 4x4 als indrets i jaciments arqueològics més interessants de la zona (el poblat nuràgic de Tiscali i de Serra Orrios, la tomba de gegants de S’Ena ‘e Thomes, el pou sagrat de Su Tempiesu...).

SERVEIS

WI-FI als espais públics.

Bar

Restaurant amb cuina tradicional local i sarda.

Premsa diària.

Excursions guiades a peu i en 4x4.

Venda de productes locals tals com pane carasau, oli de producció local,  formatge, vi, mel, embotits, joieria i ceràmica...

Menjar per emportar.

Biblioteca.

Fax, fotocopiadora.

Informació turística.

Parc infantil.

Sala de reunions.


Imprimeix   Correu electrònic