COLONNA DU GOLF **** (Cugnana)

COLONNA DU GOLF **** (Cugnana)

PRESENTACIÓ


El Colonna Du Golf és un hotel de 4 estrelles situat a la Costa Maragda, amb vistes al  golf de Cugnana, i ubicat a pocs quilòmetres d'Olbia. Es troba situat a l’interior d’un jardí de més de 50.000 metres quadrats, a pocs minuts de platges increïbles, com per exemple la platja de Rena Bianca.

A les seves instal·lacions hi trobareu un bar i un restaurant, on hi podreu assaborir excel·lents especialitats gastronòmiques locals i internacionals.  L’Hotel disposa també d’una gran piscina i de personal d'entreteniment, que ofereix moltes activitats d’esbarjo per a adults i nens.

El Colonna Du Golf consta de 106 habitacions, entre clàssiques i superiors, totes decorades amb estil sard, colors pastel, mobles de fusta i els teixits típics de la indústria tèxtil tradicional de l'illa. Les habitacions clàssiques estan immerses en un jardí mediterrani verd i es troben al voltant de la "Piazzetta Centrale", un lloc de trobada per a l'animació de nens i adults.

Les habitacions superiors estan situades a l'edifici principal de l'hotel, a la primera planta, i ofereixen una vista preciosa sobre la piscina o el mar. Totes les habitacions estan equipades amb: bany amb dutxa, aire condicionat, TV, mini nevera, telèfon, i balcons o terrassa.


Imprimeix   Correu electrònic