ARBATAX PARK **** (Arbatax)

ARBATAX PARK **** (Arbatax)

PRESENTACIÓ


A l’Arbatax Park Resort trobareu tots els serveis necessaris per a gaudir al màxim del vostre viatge a Sardenya, tan si busqueu relaxar-vos com si us agrada fer unes vacances més actives.

Situat a la península del “Capo Bellavista”, el resort ocupa una extensió de 60 hectàrees, disposa de diversos restaurants, bars i discoteques, 9 piscines i una platja d’accés privat.

Podreu escollir entre moltes tipologies d’habitacions o estructures, amb caracteristiques i preus diferents, per a que tots trobeu l’allotjament perfecte per a les vostres vacances.

Una peculiaritat d’aquest resort és que acull el “Parco Naturalistico e Faunistico Bellavista”, un paradís natural de 40 hectàrees, amb animals i plantes tipiques de la fauna i la flora sarda. El parc és de lliure accés per als clients, i hi trobareu diverses rutes per observar els animals en plena llibertat i gaudir d'espectaculars vistes de les roques vermelles típiques de la costa d'Arbatax.

Una altra opció que ens ofereix és fer rutes guiades cada dia amb un guarda per a descobrir les belleses naturalistes i faunístiques del Parc. A la zona del Parc també hi ha un teatre, anomenat Bellavista, amb una capacitat de 2300 seients, i on es fan espectacles nocturns. També tenen un hort ecològic, anomenat “l’Ortino”, on produeixen verdures i llegums, que desprès es serveixen al seus restaurants.

El modern centre de benestar “Thalasso & SPA”, ocupa un espai de 2000 metres i hi trobareu jacuzzi, saunes, banys turcs i piscines d’aigua dolça i salada. A més, ofereixen tractaments de massatges i de bellesa.

I per als més esportistes, podreu practicar des d’activitats aquàtiques com kayak o submarinisme, fins a d’altres com tennis, tir amb arc, voleibol o fútbol.


Imprimeix   Correu electrònic