TURISME RURAL A SARDENYA / ESTIU 2024

TURISME RURAL A SARDENYA / ESTIU 2024

SARDENYA DE COSTA A COSTA EN ALLOTJAMENTS RURALS


Voleu viatjar a Sardenya amb la família o la parella aquest estiu? Passar les vacances en un agroturisme de Sardenya vol dir molt més que gaudir d’uns dies de sol i platges. Descobrireu l’hospitalitat sarda, els aromes i sabors de la gastronomia local, la cultura i tradicions d’un poble germà, els racons més sorprenents d’un territori encara salvatge...
 

En aquesta proposta descobrireu dues zones de Sardenya: la Costa Oriental i la Costa Occidental (si ho desitgeu, pot ser un sol allotjament, o més de dos, com preferiu). Això us permetrà gaudir de la diversitat de paisatges, platges i tradicions de l'illa sense haver de fer grans desplaçaments en vehicle. 

Sardenya és molt diversa i paga la pena descobrir el seu territori, més enllà de les platges increïbles que trobareu a totes les zones on us proposem allotjar-vos. 

Us proposem un viatge de costa a costa de Sardenya, on al matí podreu pendre el sol en una caleta paradisíaca o fer una ruta en veler , i a la tarda perdre-us per algun dels centenaris boscos del Supramonte o la Gallura o, si ho preferiu, visitar alguns dels jaciments mil.lenaris de la civilització nuràgica que omplen tota la geografia sarda o fer una ruta per algun dels petits poblets tradicionals que omplen l'illa. O, si ho preferiu, podreu relaxar-vos a la vora de la piscina abans de fer una passejada i veure transcórrer tranquil.lament el dia lluny de l'estrés habitual. 

Al vespre, un bon sopar tradicional amb productes de la terra a la fresca dels restaurants dels nostres agroturismes col.laboradors. I després, el merescut i tranquil descans en les detallistes i acollidores habitacions rurals envoltades del verd de Sardenya.  

Els nostres agroturismes  ofereixen molta qualitat i tranquil.litat als seus hostes. Coneixem els nostres col.laboradors i s’hi menja molt bé i natural, els apartaments i/o habitacions i l’entorn estan cuidats i especialment preparats per estar allunyats de l’estrès; els seus propietaris són molt hospitalaris i disposats a ajudar-vos en el que calgui. Sempre estareu en zones més verdes i fresques a la tarda i sempre molt a prop del mar (5-20 minuts l’allotjament més llunyà). Val a dir que bona part del que hi podeu menjar es produeix als propis agroturismes: carn, productes de l’hort, vi, dolços, pasta... i que els sards són de menjar molt!  

PREU I DATES
Tots els nostres viatges són a mida, envieu-nos un correu amb la vostra idea de viatge (dates, transport, durada, número de persones) i us respondrem desseguida! CONTACTA AMB VIATGES TERRA SARDA
EL VIATGE COMBINAT POT INCLOURE
EL VIATGE COMBINAT NO INCLOU
ASSISTÈNCIA PERSONALIZADA 24 HORES
HIGHLIGHTS
RESERVAR

Imprimeix   Correu electrònic