CÀ LA SOMARA (Arzachena)

CÀ LA SOMARA (Arzachena)

PRESENTACIÓ


Situat a la capital de la Gaddura, Arzachena, a pocs minuts de les esplèndides platges de Costa Esmeralda i de les granítiques muntanyes del nord-est de Sardenya. Al B&B Cà la Somara hi trobareu un ambient acollidor en un entorn verd i relaxant, d’una bellesa suggestiva.

Us podreu allotjar en una de les seves particulars 12 habitacions, totes diferents i decorades amb estil, i descobrir un territori ric en patrimoni i tradicions, així com l’espectacular costa del nord-est de Sardenya.

La Laura i l’Alberto esperen sempre impacients els seu hostes, per compartir aquest somni i projecte de vida que és Cà la Somara. Així, d’un vell estable, entre San Pantaleo-Arzachena-Porto Cervo, neix aquest allotjament on paisatges-perfums-colors-materials contribueixen a crear una atmòsfera informal, acollidora i serena, ideal per qui desitja passar unes vacances relaxants en un lloc particularment  suggestiu.

Els hostes s’allotgen en 12 habitacions senzilles però acollidores, reformades romànticament en estil rústic. Podreu comprovar els detalls en la decoració, des de les rajoles pintades a mà del bany, les parets encalades, els sostres a l’estil tradicional...


Imprimeix   Correu electrònic