AGR. PORTICCIOLO (L'Alguer)

AGR. PORTICCIOLO (L'Alguer)

PRESENTACIÓ


Situat a les rodalies de l’Alguer, al bell mig del Parc del Port del Comte,  l’agroturisme Porticciolo és el racó perfecte per passar unes vacances senzilles, còmodes i divertides. Els seus apartaments rurals totalment equipats, la cuina sarda tradicional que ofereix el seu restaurant i la proximitat de la costa algueresa converteixen l’Agroturisme Porticciolo en una interessant opció per descobrir l’Alguer i rodalies.

A Porticciolo trobareu una àmplia sala climatitzada on realitzar els àpats, els tingueu o no contractats amb antel.lació. Un menjador modern però realitzat respectant les antigues tradicions sardes, amb la fusta de protagonista tant en l’arquitectura com en el mobiliari. Un bon ambient i entorn per assaborir els plats tradicionals de la cuina sarda que us oferirà en Luigi i laseva família, des del porc rostit fins a la pasta feta a mà, o el tradicional turró de la Barbàgia. Unabona cuina feta en gran part amb productes procedents de la mateixa finca.

Els allotjaments de Porticciolo són de recent construcció i totalment independents. Ideals per famílies, els apartaments disposen de bany, cuina, aire condicionat, petit porxo exterior, llit matrimonial i 2ª habitació, sostre de fusta i una àmplia zona de jocs a l’exterior en un entorn segur per la canalla.

L’agroturisme Porticciolo és també un indret ideal per descobrir l’Alguer i el nord-oest de Sardenya. Des de Porticciolo podreu accedir ràpidament a una de les zones de costa més salvatges i boniques del nord de l’illa, el parc de Port del Comte i les seves espectaculars cales i platges. A les seves rodalies també podreu visitar indrets tan populars i interessants com el Nurag Palmavera, la cova de Neptú, les bodegues Sella&Mosca, el llac de Baratz i moltes altres propostes.


Imprimeix   Correu electrònic