LES VOSTRES EXPERIÈNCIES - ESTIU 2017

LES VOSTRES EXPERIÈNCIES - ESTIU 2017

Ara que ja s'acosta l'hivern, des de VIATGES TERRA SARDA volem fer balanç d'aquest 2017. La conclusió és que estem molt satisfets al veure que els nostres principals objectius s’han acomplert, especialment pel que fa a la satisfacció dels nostres clients, la millor de les recompenses a tot el treball/esforç que fem dia a dia des de la petita oficina de VIATGES TERRA SARDA.
Per això, des d’aquest espai us volem agrair la vostra confiança en VIATGES TERRA SARDA per a organitzar-vos les vacances, i també el voler compartir amb tots nosaltres les vostres experiències.
Aquí us deixem una petita mostra dels vostres missatges i fotografies, gràcies infinites! 

La família de la Lourdes van estar a l'Agriturismo Punta Lizzu (Siniscola) i en guarden molt bon record, tan de l’allotjament com d’en Fabio i el seu personal: “gent amable i acollidora”.


La familia Raldiris van visitar els nostres amics de Desulo, al seu restaurant d’Is Cubas i van gaudir de bona companyia i bon menjar.

En Joan i la Cristina d’Igualada, van quedar encantats amb les illes de la Maddalena i les platges de la costa Oriental.

En Roger i la seva familia van estar a l’Hotel Villa Asfodeli (Tresnuraghes) i ens diuen que ha sigut molt bona elecció: “és un hotel molt bonic i la gent molt agradable”.

 

Image
L’Irene i la seva família destaquen la zona d’Oristany, i sobretot la zona del Sinis i la platja Is Aruttas. Estem d’acord que és impactant i meravellòs! I també recomana especialment dos restaurants: Le Dune a San Giovanni de Sinnis i Putzu Idu a San Vero Milis.

La familia Garcia ens comenta que no han parat aquestes vacances i que s’ho han passat molt bé. A jutjar per les fotografies que ens han enviat, no ho dubtem!

La Carme i la seva familia també van estar molt bé a l’Hotel Villa Asfodeli (Tresnuraghes) i a l'Agriturismo Su Vrau (Posada) i diuen que han sigut unes vacances “molt xules”.

La familia de l’Anna han disfrutat molt de les vacances i van estar “com a casa” a l'Agriturismo La Quercia della Gallura (Luogosanto), al ser un lloc “idil·lic, tranquil però a prop de tot”; “La Laura i el Matteo són personas encantadores i molt hospitalaries”. I de l’illa comenten que enamora amb “racons preciosos, pobles amb encant i cales impressionants”.
La familia del Juan Carlos van estar allotjats a Posada, a l'Agriturismo Su Vrau, i diuen que és un lloc “molt acollidor i bonic i on vam ser molt ben atesos”.

En Joan i la seva familia ens comenten que ha sigut un viatge de 10 i que han estat molt a gust. És el millor que ens poden dir!.

L’Andrea i la seva parella, de Mallorca, están molt contents i ens agraeixen el viatge organitzat i ens enviem més d'un centenar de fotos! Quin fart de voltar, això ens encanta! :)

L’Elisabet i la seva familia, han recorregut a poc a poc l’illa i ens diuen que tot ha anat molt bé.

En Miquel i els seus amics han tornat encantants del viatge i amb bons records per l'Agriturismo S’Ozzastru (Dorgali) i la Federica.

A la Mónica i la seva parella els hi ha enamorat Sardenya, la seva gent i la zona de L’Alguer. I amb ganes de tornar. Ens alegrem!

 

Image
La Lara i les seves amigues van estar a l’Hotel Alma d’Alghero (L'Alguer), d’on ens diuen que van ser molt amables i el viatge els hi va anar molt bé.

La Família Rovira-Hereu han tingut un molt bon viatge i han gaudit de l’illa i els seus racons, “Alguer molt emotiu”. Dels agroturismes “molt bé (excel·lents esmorzars) i molt hospitalaris. Sa Mandra un lloc molt especial”.  És el segon any que han anat a Sardenya.

La Dolors i la seva familia van tenir un viatge genial i amb ganes de repetir. “Su Vrau i Su Passu molt bé... hem menjat super bé i el personal molt atent”.

La Sílvia diu que Sardenya els hi agradat molt. Comenten que el menjar ha sigut excel·lent a tot arreu, sobretot al restaurant Il Bounty a Castelsardo. 

La familia de l’Esther ens agraeix la guia i les recomanacions dels allotjaments: “Hem estat fantàsticament bé, els llocs de dormir immillorables, el menjar exquisit i la gent encantadora”. 
L’Ia i l’Olga ens diuen que están molt contentes amb el seu viatge. Les platges, el menjar i l’ajllotjament “Albergo Menhirs (San Vero Milis) molt acollidor, apartat, bonic i tranquil” i sobretot els “crepúscles eren hipnotitzadors...d'uns colors magnífics”.

La familia de la Marta repetien Sardenya per segon any i en destaquen les platges, les visites a Olbia i rodalies. Es van allotjar a Geovillage Resort (Olbia).

La Raquel i la seva parella han quedat enamorats de Sardenya i amb ganes de tornar-hi, per a seguir descobrint els seus encants. Destaquen l’hospitalitat sarda i sobretot d’en Marco de d'Albergo Menhirs.

Imprimeix   Correu electrònic