SARDENYA EN GRUP EL MES DE MAIG

SARDENYA EN GRUP EL MES DE MAIG

"Ha estat un goig descobrir Sardenya. Una illa, encara molt verge i poc malmesa, que ens ha ofert: una història i una cultura, que venen de lluny, platges de somni, moltes sorpreses, ciutats plenes d’encant, lligams amb Catalunya i amb la nostra llengua, muntanyes, coves i gorges per caminar i gaudir de l’entorn i, per damunt de tot, grans extensions de natura i paisatge, netes d’ocupació humana, que arriben a trasbalsar per la seva bellesa. 

Recomano molt visitar-la i fer-ho amb discreció i respecte perquè segueixi així pels segles dels segles. Fer-ho de la mà de Terra Sarda és un valor afegit que us ho farà tot més fàcil i planer. Des de la planificació de la ruta o la tria dels allotjaments, fins a saber que sempre hi són per resoldre qualsevol dubte o problema que pugui sorgir durant el viatge. La relació qualitat preu és força bona.

Gràcies per tot Jordi i compta amb nosaltres si amplies destins.

Robert Badenas, Núria Vila, Montse Vilalta, Xavi Romero, Emili Ramal, Carme Melich, Jordi Mascarell, Anna Creus, Anna Arbonés, Mari Carmen Brugera i Lurdes Planes."

   *   *   *   *

Aquest mes de maig hem tingut el privilegi d'organitzar per la Lurdes i 10 amics més un bon viatge de 10 dies a l'illa de Sardenya, a la descoberta de la seva història, cultura i tradicions, gastronomia, natura, hospitalitat... i tantes coses més! A Viatges Terra Sarda estem molt contents d'haver-los conegut i poder compartir amb tots ells la nostra passio per Sardenya! Gràcies colla!

Tota la colla van fer una bona ruta per lliure per diverses zones de l'illa, amb les nostres recomanacions i un xic d'improvització que a Sardenya sempre va bé! ;)

La seva primera parada va ser la zona d'Oristany-Sinis-Costa Verde, a la Sardenya central occidental, un territori amb grans atractius i un entorn molt ben conservat: les ruines de Tharros, els estanys salobres de Cabras, la ciutat medieval d'Oristany, la boníssima bottarga, el Temple d'Antas o l'espectacularitat de le platges de Is Aruttas o Piscinas són només una mostra de la bellesa del país. El nostre estimat AGRITURISMO L'ORTO (SAN VERO MILIS), que tan bé gestiona la Francesca i la seva família, va acollir la primera etapa dels nostres viatgers.
Del Sinis cap a L'Alguer, segona parada de la ruta, un viatge que per si sol ja val la pena! Resseguir la carretera que porta de d'ORISTANY a BOSA i després a L'ALGUER ens porta a descobrir un dels paisatges costaners més ben conservats de Sardenya, sens dubte una de les nostres zones preferides de SARDENYA!
I què podem dir de L'Alguer que no haguem repetit mil-i-un cops en aquest blog! La Barceloneta de Sardenya, que tan enamora a qui la visita... cal anar-hi i visitar el nord-oest de Sardenya, on hi trobareu tantes coses a fer i a  visitar: les bodegues alguereses i els seus bons vins, Castelsardo i Stintino a la Costa Nord, el parc natural de Port del COmpte, el passeig marítim de l'Alguer i la ciutat antiga, el llac Baratz...
A l'Alguer van poder descobrir la tradicional hospitalitat sarda allotjant-se a l'AGRITURISMO SA MANDRA (L'ALGUER), lloc ideal per descobrir les tradicions i gastronomia de les muntanyes de l'interior de Sardenya, la Barbagia. Bona teca i bon entorn, que van poder acompanyar amb música tradicional de Sardenya en directe, el Tenore... quin luxe!
La tercera parada del grup va ser a la Costa Oriental, al cor del golf d'Orosei: Cala Gonone, una petita població marítima amagada entre els penya-segats, epicentre de les excursions en barca a les cales de la zona (diuen que les més maques de l'illa) i un indret idoni per gaudir uns dies del mar i la muntanya!
Des de Cala Gonone (Dorgali) es poden visitar Cala Luna, Cala Cartoe, Cala Goloritzé i altres cales força inaccessibles; i també desplaçar-se cap al nord o al sud resseguint la costa per l'antiga carretera SS-125, un veritable goig paisatgístic! La zona també gaudeix d'un gran patrimoni pertanyent a la Civilització nuràgica, així com de boscos centenaris on s'amaguen petits poblents que encara conserven les antigues tradicions agropastorals de Sardenya.
L'HOTEL CALA LUNA *** (CALA GONONE, DORGALI) és un dels nostres clàssics a la zona. Un petit hotel familiar davant del port on els nostres clients se senten com a casa i on es pot gaudir de bona teca tradicional de Sardenya.
I com a última parada, la darrera nit la varen passar a la capital de Sardenya, CÀLLER. Una ciutat amable i acollidora que incita al viatger a passejar pels seus carrerons, descobrir l'abundant patrimoni que es remonta a la prehistòria o gaudir d'un cafè davant del port on els pescadors artesanals sorgeixen les seves xarxes... L'HOTEL ITÀLIA *** (CÀLLER), ben bé al centre, és la nostra elecció sempre que portem un grup a descobrir la ciutat.

Imprimeix   Correu electrònic