DE COSTA A COSTA EN TÀNDEM - JULIOL 2015

DE COSTA A COSTA EN TÀNDEM - JULIOL 2015

Aquesta passada primavera vàrem incorporar a la nostra oferta de turisme actiu les rutes d’una setmana en bicicleta pels racons més atractius i perduts de Sardenya. Ens encanta la bicicleta, Sardenya és un lloc perfecte per la seva pràctica, i les rutes proposades pel nostre col.laborador Skedaddle Italia realment una passada!
Hem tingut la sort que els nostres primers clients han estat en Pep i l’Imma, uns ciclistes de primera!. Es van atrevir a fer la ruta "Costa a Costa" el juliol (i quin juliol a Sardenya, mare meva!) i en tàndem, una experiència atrevida i realment única!.
Des d’aquestes quatre ratlles els hi volem agrair la cordialitat i bon tracte que hem tingut abans, durant i després que s’atrevissin a fer la ruta COSTA A COSTA EN MTB, un recorregut que sortint des de Montevecchio a la Costa Occidental, travessa Sardenya per l’interior per anar a acabar a cala Gonone, a la Costa Oriental. Moltes gràcies Pep i Imma per tot, per la informació tan útil del vostre viatge i per les fotografies que heu volgut compartir amb tots nosaltres! 

Imprimeix   Correu electrònic