COMENECEM NOVA ETAPA: NOVA WEB, TURISME ACTIU, RUTES GUIADES... I MOLTES NOVETATS!

COMENECEM NOVA ETAPA: NOVA WEB, TURISME ACTIU, RUTES GUIADES... I MOLTES NOVETATS!

Amb molta il.lusió i energia comencem una nova etapa a VIATGES TERRA SARDA, encara més especialitzada en l’illa de Sardenya, amb noves i diferents propostes per a tots els gustos i edats. Això sí, continuem valorant per sobre de tot el tracte personalitzat, la qualitat dels productes i serveis que us oferim i el respecte a l’entorn i a totes les cultures.

Aquest darrer 2014 hem estat elaborant conjuntament amb diversos operadors turístics de Sardenya un seguit de propostes diferents al que fins ara era habitual a Viatges Terra Sarda. Si fins ara ens hem especialitzat en els viatges d’autor i les vacances familiars d’estiu, ara afegim a les nostres propostes: 

  • RUTES TEMÀTIQUES PER A GRUPS REDUÏTS, AMB GUIA LOCAL.
  • TURISME ACTIU: RUTES DE TOT TIPUS EN BICICLETA, TREKKING.
  • TURISME ACTIU AL MAR: STAND-UP PADDLE, SURK, KAYAK.
  • SARDENYA EXPERIENCE: EXCURSIONS D’UN DIA A PEU, EN BICI, 4x4, VELER, CURSOS DE CUINA
  • SERVEIS DE GUIATGE CULTURAL, NATURALÍSTIC AMB GUIES TITULATS.
  • SARDENYA EN MOTO (EN PREPARACIÓ)
  • CAMINS RELIGIOSOS DE SARDENYA (EN PREPARACIÓ).

Així mateix, hem modernitzat la nostrà pàgina i us hi podreu moure amb facilitat gràcies a les etiquetes i els menús. I si no hi trobeu el que busqueu, o teniu algun dubte sobre el vostre viatge a Sardenya, no dubteu a contactar amb nosaltres!

No voldria acabar aquestes línies sense saludar a tots els compares de Sardenya i els Països Catalans que amb la seva paciència, el seu ajut i la seva amistat fan possible que aquest projecte continui endavant.

Gràtzias a totus, gràcies a tots!
Nos bidimus luego!

Jordi Saumell
1 de febrer de 2015

Imprimeix   Correu electrònic