SARDENYA MEDIEVAL, UN RECORREGUT PER LA SARDENYA DE FA MIL ANYS

SARDENYA MEDIEVAL, UN RECORREGUT PER LA SARDENYA DE FA MIL ANYS

PRESENTACIÓ 2024


Sardenya és una terra rica en patrimoni arquitectònic i artístic d’època medieval. Tots els estils propis d'aquesta època històrica hi són presents i prenen característiques particulars pel fet de la seva insularitat i la influència dels pobles conqueridors, entre ells els catalans.

Les primeres esglésies bizantines, el romànic d’influència pisana o el gòtic d’estil català de les catedrals agafen una forma propia a l’illa i ens ofereixen arreu del territori exemplars de bellíssima factura. De construccions militars i civils d’aquesta època també en trobem arreu i ens recorden un passat de guerres i d’ocupació: castells de frontera dels quatre regnes sards, centenars de torres de guaita litorals...

Tot aquest patrimoni converteix Sardenya en una destinació molt interessant pels amants de l’art, l’arquitectura i la tranquilitat rural. La ruta que us proposem des de Viatges Terra Sarda, adaptada als interessos del viatger curiós, us permetrà gaudir d’aquest patrimoni i d’altres atractius locals com són una gastronomia genuïna, festes populars tradicionals, platges de postal o una natura encara en estat salvatge.

I tot a tocar dels allotjaments que us proposem, per gaudir d’aquest patrimoni i de l’hospitalitat de la seva gent sense més presses que les que vosaltres mateixos us volgueu imposar.
PREU, DURADA I DATES

DURADA: RECOMANEM UNA ESTADA MÍNIMA DE 7-10 DIES.

MESOS RECOMANATS: TOT L'ANY, EN ESPECIAL PRIMAVERA I TARDOR.

PREU: CONSULTEU-NOS EL VOSTRE PRESSUPSOT A MIDA ( EL PREU DEPENDRÀ DE LA TEMPORADA, ALLOTJAMENT, TRANSPORT  I  DURADA DEL VIATGE ) 

RESERVA MÍNIMA: 2 persones. 

EL VIATGE COMBINAT INCLOU
EL VIATGE COMBINAT NO INCLOU
HIGHLIGHTS
RESERVAR

Imprimeix   Correu electrònic