RUTA DELS CARNAVALS TRADICIONALS DE SARDENYA 2024 / FLY & DRIVE

RUTA DELS CARNAVALS TRADICIONALS DE SARDENYA 2024 / FLY & DRIVE

PRESENTACIÓ


Una ocasió única per descobrir la festa popular de més anomenada a l'illa de Sardenya: Su Carrasecare, el Carnestoltes sard. Coneixeu els rites i tradicions d'aquests dies màgics viatjant al vostre aire per l’illa de Sardenya i gaudint de les festes populars i l'hospitalitat dels nostres allotjaments col.laboradors.

Un recorregut ancestral per la història i tradicions de Sardenya, una experiència única que us farà descobrir l'autèntica Sardenya!

Des de que vàrem assitir per primer cop als carnaval d’Oristany l’any 2009, SA SARTIGLIA, ha crescut la nostra passió per la festa més esperada i estimada a gran part dels pobles de Sardenya. Gairebé cada poble celebra el CARNAVAL d’una manera particular i en tots ells la gent el viu amb entusiasme i en fa partíceps a tots els presents, propis i estranys.

Des de la vigília de Sant Antoni el 16 de gener fins al dimecres de cendra, que aquest any escau el 14 de febrer, se celebren arreu de Sardenya multitud d’activitats, algunes de les quals es remonten a ritus ancestrals: les fogueres de Sant Antoni, les desfilades d’emmascarats reproduint antigues tradicions, les curses i exhibicions a cavall, els sopars populars a les places dels pobles…

Des de VIATGES TERRA SARDA volem COMPARTIR AQUESTA EXPERIÈNCIA amb vosaltres mitjançant un RUTA que us acostarà a aquest gran esdeveniment que és el carnaval a Sardenya, alhora que us permetrà descobrir els GRANS TRESORS CULTURALS, NATURALS I HUMANS que amaga aquesta preciosa illa.

 

PREU I DATES DE SORTIDA

SORTIDES: 8/9/10 DE FEBRER DE 2024. BARCELONA-CÀLLER AMB VUELING . 

TORNADA: 15/16/17 DE FEBRER DE 2024 . CÀLLER-BARCELONA AMB VUELING (VOL DIRECTE)

PREU: CONSULTEU PREUS, TOTS ELS PRESSUPOSTOS SÓN A MIDA

RESERVA MÍNIMA: 2 persones. 

EL VIATGE COMBINAT INCLOU
EL VIATGE COMBINAT NO INCLOU
HIGHLIGHTS
RESERVAR

LA RUTA DELS CARNAVALS


Us proposem una ruta que us permetrà descobrir bona part de l’illa de Sardenya, allotjant-vos en diverses zones de l'illa on hi trobareu algunes de les festes carnavalesques més destacades i tot allò que a VIATGES TERRA SARDA ens enamora de Sardenya:NATURA, GASTRONOMIA, PATRIMONI, HOSPITALITAT...

El dia d’arribada us allotjareu a la capital de Sardenya, CÀLLER, que és on arriba el vostre avió. CÀLLER, és una ciutat acollidora que ofereix un ampli ventall de possibilitats al visitant: museus i patrimoni , botigues, el centre històric i el port, els estanys i les salines que l'envolten...

L'endemà us escapareu cap a la SARDENYA CENTRAL, a la zona de la BARONIA i el SUPRAMONTE per allotjar-vos TRES NITS en alguns dels nostres allotjaments col.laboradors (podeu escollir entre agroturisme, B&B o Hotel). Des dels allotjaments que us proposem podreu visitar els racons més interessants d'aquesta part de la geografia sarda i assistir a algunes de les festes de Carnaval més conegues: Mamoiada, Ottana, Dorgali, Orotelli, Fonni o Ovodda.

De la SARDENYA CENTRAL passareu a la COSTA CENTRAL OCCIDENTAL , zona on se celebra un dels carnavals eqüestres més antics i coneguts de Sardenya: Sa Sartiglia d’Oristany. Aquesta població d’origen medieval cobreix de terra per uns dies els seus carrers principals per acollir una de les desfilades amb vestits tradicionals més important de l’illa i una de les curses d’habilitat a cavall de més renom. Un espectacle imperdible! No us podeu perdre tampoc els carnavalS de BOSA i de SANTU LUSSURGIU, dos poblets amb molt de caràcter que tindreu a tocar dels allotjaments.

La zona d’Oristany gaudeix d'una COSTA PRÀCTICAMENT VERGE amb diversos espais naturals protegits de gran bellesa. Podreu descobrir i visitar també importants jaciments arqueològics i museus, que abarquen tota la història de Sardenya, amb les recomanacions que us farem des de VIATGES TERRA SARDA. I sens dubte assaborir l'exquisit peix i marisc de la zona, amb particularitats tan apreciades com la "bottarga".

De la Costa occidental podreu també visitar L'ALGUER,  la Barceloneta de Sardenya, una visita obligada!


Imprimeix   Correu electrònic