VACANCES EN FAMÍLIA AL JUNY, UNA OPCIÓ ENCERTADA

VACANCES EN FAMÍLIA AL JUNY, UNA OPCIÓ ENCERTADA

En Francesc, la Joëlle, el Martí i la Carmen, amics i veïns de Viatges Terra Sarda, ens han fet arribar unes fotos de la seva estada a Sardenya l’útima setmana de juny de 2013.

Els hi va agradar molt, la canalla s’ho va passar molt bé i van poder gaudir al màxim del mar i la tranquilitat de la costa de Sardenya el mes de juny, un mes normalment de clima agradable i amb pocs turistes

La proposta que els hi vam fer a la família va ser un dels nostres clàssics: allotjar-se uns quants dies a al costa oriental i uns quants a la del Mar de Sardenya, la costa occidental.

A la costa oriental van poder gaudir dels apartaments rurals i els bons àpats de l’Agriturismo S’Ozzastru, a Dorgali, i visitar (entre moltes altres activitats) l’increïble costa verge de l’Ogliastra i el golf d’Orosei.

A la costa occidental, ben aprop de L’Alguer, l’Azienda Agroturística Sa Mandra fa les delícies dels amants de la tranquilitat rural i de la comoditat, també de la canalla, amb la seva piscina i zones ajardinades. Un bon camp base per descobrir la ciutat catalana de L’Alguer i les precioses platges de la costa del Corall.

Una abraçada a tota la família!


Imprimeix   Correu electrònic