IS CUBAS, DESULO I LA BARBÀGIA

IS CUBAS, DESULO I LA BARBÀGIA

DESCOBRIU LA BARBAGIA I LES SEVES TRADICIONS


Descobriu la BARBÀGIA I LES SEVES TRADICIONS amb Viatges Terra Sarda i Is CUBAS , una experiencia única! ♥️

Com va escriure el gran poeta de Desulo #Montanaru:

“ Fiera e ruzza, in mesu a sos castanzos / Seculares, ses posta, o bidda mia, / Attacada a sos usos d’una ia, / Generosa, ospitale a sos istranzos” 

(Orgullós i ferésteg, enmig dels castanyers centenaris et trobes, o poble meu, amant dels teus antics costums, generós i hospitalari amb els estrangers).

I avui en dia és encara ben bé així: un poble encisador on la seva gent senzilla t’acull com un fill i et fa sentir com a casa des del primer moment.

Us convidem a descobrir la indescriptible Barbàgia des del cor del Gennargentu, allotjant-vos en un paratge d’increïble bellesa, i on les postes de sol us deixaran sense alè. Fent estada al restaurant i B&B IS CUBAS de Desulo podreu desconnectar i deixar-vos cuidar, cada detall està pensat per fer-vos sentir com a casa i gaudir de la tranquil.litat de l’indret. Esmorzar a buffet i un restaurant on assaborir els plats de la gastronomía local amb productes Km 0, un espectacle gastronòmic! La ubicació de IS CUBAS és idònia pels:

✅ Amants del senderisme i la natura: situat als peus del cim més elevat de Sardenya: Punta La Marmora (Perdas Carpias), de 1834 metres. Un paradís natural amb abundants boscos de castanyers, rius i rieres, rutes de senderisme i paisatges de postal…

✅ Visitar els pobles tradicionals de la Barbàgia: Desulo, Tonara, Aritzo, Fonni, Mamoiada… i tants d’altres!

✅ Descobrir la historia i tradició de la zona: nurags, molins i batans, necrópolis prehistòriques i menhirs, museus... i parlant amb la seva acollidora gent!

Consulteu-nos sense compromís el vostre viatge a la descoberta de Desulo i la Barbàgia i tornareu enamorats d’aquesta illa única que és Sardenya!

La primavera, estiu i TARDOR són les millors èpoques, no us perdeu aquesta #SARDENYAEXPERIENCE ¡

CONTACTA'NS si vols més informació i gaudeix al màxim de les teves vacances a Sardenya !

Imprimeix   Correu electrònic