DESCOBRINT EL NORD DE SARDENYA - AGOST 2013

DESCOBRINT EL NORD DE SARDENYA - AGOST 2013

En Josep Maria i la Maria van viatjar aquest estiu pel nord de Sardenya, i van poder descobrir l’extraordinari mar que banya la costa sarda. Aquest és el seu relat, una bona guia pràctica pels que us endinseu per aquestes terres. Gràcies Josep i família!

“Bones Jordi!

L'arxipèlag de la Maddalena es preciós i la millor manera d'arribar-hi i veure-ho és en vaixell. També pots anar a La Maddalena amb el teu cotxe en ferry i allà buscar les platges de l'illa i arribar-te fins a Caprera; però no gaudeixes igual que amb el vaixell i, a més, el ferry per cotxe i dues persones et costa 58€...

Els vaixells per La Maddalena els vàrem agafar a Palau. Al port hi ha punts de venda l'un a tocar de l'altre, i tots et volen vendre el producte. Nosaltres vàrem anar el primer dia amb "Patricia" en plan molt casolà, força bé. El segon dia vàrem anar amb "Sea&Star", un vaixell més gran i modern i més "professional". Molt bé també. En ambdós casos el preu (30 o 35€ per persona) inclou macarrons amb gambes per dinar.

A la zona mereixen molt la pena les platges de Santa Maria, Budelli, Li Spargi... són indescriptibles tot i la proliferació de iots, velers, vaixells i tota classe d'embarcacions.

També es molt interessant la cova de Neptú al Cap de la Caça, a l’Alguer. S'hi pot anar a peu (650 graons de baixada i ... de pujada!!!!) o amb vaixell des de l’Alguer. Si t’allotges però a l’agroturisme Porticciolo, pots agafar el vaixell a cala Dragunera i t'estalvies anar al centre de l’Alguer, sempre molt transitat.

Seguirem en contacte.

Cordialment, 

Josep.”


Imprimeix   Correu electrònic