SARDENYA DE SUD A NORD, DE CÀLLER A L'ALGUER EN 10 DIES

SARDENYA DE SUD A NORD, DE CÀLLER A L'ALGUER EN 10 DIES

PRESENTACIÓ


El recorregut que us proposem us permetrà descobrir Sardenya de sud a nord allotjant-vos en agroturismes de qualitat seleccionats acuradament per VIATGES TERRA SARDA. El bon fer dels propietaris, la gastronomia de qualitat i de proximitat que ofereixen i la immillorable situació dels allotjaments dels nostres col.laboradors us permetran recórrer la geografia sarda amb la tranquil.litat necessària, sense haver-vos de preocupar d’on menjareu o dormireu.

L’itinerari comença a la capital de Sardenya, Càller (Casteddu, en sard; Cagliari, en italià), des d’on us endinsareu per les muntanyes del Sarcidanu i l’Ogiastra, un territori pràcticament verge, paradís pels amants de la natura i l’aire lliure. L’espectacularitat de l’interior contrasta amb la bellesa salvatge de la costa, amb les sorprenents tonalitats del blau del seu mar i indrets que són veritables meravelles naturals.

Les veïnes muntanyes de la Barbàgia seran la vostra propera parada, amb el massís del Gennargentu sempre present i tot un seguit de pobles que mereixen la vostra atenció: Tonara, Dèsulu, Aritzu, Sorgono, ‘Onne, Mamujada… Un territori poc poblat, terra de pastors i d’antigues tradicions que encara es mantenen vives, on descobrireu l’autèntica Sardenya, la Sardenya més hospitalària i amb uns lligams més forts a la terra.

De la indomable BARBAGIA a la increïble GALLURA (Gaddura, en llengua sarda), un passeig que us portarà al llarg de la costa de la Baronia i el Montarvu fins al cor de l’enigmàtica Gallura. Boscos d’alzines, grans roques de granit i un patrimoni cultural vastíssim us acompanyaran en la descoberta d’aquest territori tan sorprenent com poc conegut i visitat.

I per acabar el recorregut, una parada d'uns quants dies a l’antiga ciutat catalana de L’Alguer, on podreu perdre’us pel seu casc antic o passejar pel seu passeig marítim. Un bon moment per descobrir la "Barceloneta" de Sardenya i l’abundant patrimoni cultural i natural que l’envolta, des del Parc Natural de Port del Comte fins a les restes del nurag Palmavera o les bodegues Sella&Mosca.


Imprimeix   Correu electrònic