SETMANA SANTA  A L'ALGUER /  FLY & DRIVE / 4 NITS

SETMANA SANTA A L'ALGUER / FLY & DRIVE / 4 NITS

Setmana Santa 2020 Vist: 801
PREU I DATES DE SORTIDA

SORTIDA: TOTS ELS DIMECRES I DIUMENGES D'ABRIL A OCTUBRE. VOL DIRECTE DE VUELING DES DE BARCELONA. DE NOVEMBRE A MARÇ, CONSULTEU-NOS OPCIONS.

TORNADA: TOTS ELS DIMECRES I DIUMENGES D'ABRIL A OCTUBRE. VOL DIRECTE DE VUELING DES DE L'ALGUER. DE NOVEMBRE A MARÇ, CONSULTEU-NOS OPCIONS.

PREU: DES DE 140 €/PERSONA (DORMIR + ESMORZAR) + BITLLET D'AVIÓ (3 NITS)

RESERVA MÍNIMA: 2 PERSONES. 

EL VIATGE COMBINAT INCLOU
EL VIATGE COMBINAT NO INCLOU
ALLOTJAMENTS
HIGHLIGHTS
RESERVAR

PRESENTACIÓ


Us proposem passar les vacances de Setmana Santa a L’Alguer, descobrint aquesta bonica localitat i la propera Costa Nord, una destinació que podreu gaudir amb tranquilitat en aquestes dates. A les esplèndides platges de la Costa del Corall, cal sumar-hi una bona oferta gastronòmica i enològica, la proximitat del Parc de l’Asinara i del Parc de Port del Compte  i les nombroses activitats que s’hi poden realitzar, un casc antic i passeig marítim molt bonic i actiu, un abundant patrimoni històric i arqueològic i la molt coneguda SETMANA SANTA ALGUERESA.

Als nostres agroturismes tradicionals de l’Alguer hi trobareu la tranquil.litat, comfort i hospitalitat que busqueu per fer una petita escapada en parella, amb els amics o amb la família. Trobareu unes instal.lacions de qualitat, un entorn cuidat i la proverbial hospitalitat sarda de qui us acull. Estareu ben a prop de l’Alguer, de les millors platges de la zona i del centre històric, així com de la principal artèria viària de Sardenya, la SS131.

Si preferiu un bon hotel dins la ciutat de l'Alguer, us podem proposar un munt d'opcions entre els nostres col.laboradors!

Imprimeix