SARDENYA, TERRA MIL.LENÀRIA / FERRY +  HOTEL O AGROTURISME / 7 NITS

SARDENYA, TERRA MIL.LENÀRIA / FERRY + HOTEL O AGROTURISME / 7 NITS

PRESENTACIÓ


Set mil torres de fa més de 3.500 anys, centenars de tombes excavades a la roca, l’enigma de l’origen dels Shardana, una CIVILITZACIÓ amagada i desconeguda... Un viatge que us endinsarà en la misteriosa vida dels antics pobladors de Sardenya i d'altres pobles que en un moment o altre de la història van colonitzar Sardenya: romans, bizantins, pisans, genovesos, catalans, castellans, piemontesos i italians. I tot això mentre gaudiu dels paisatges, les platges i muntanyes, la gastronomia i l'hospitalitat dels sards i sardes.

Us allotjareu en acollidors en agroturismes o petits hotels familiars, la millor manera de conèixer la vida als pobles de Sardenya i descobrir l'hospitalitat sarda. Us proporcionarem informació detallada de museus, jaciments i zones d'interès arqueològic i històric, restaurants, platges i cales, parcs naturals...

 

LA RUTA QUE US PROPOSEM


La ruta que us proposem es desenvolupa per les regions centrals de l'interior de Sardenya, sense oblidar la costa i les principals ciutats del centre-nord de l'illa, i us permetrà conèixer zones tan diferents entre elles com el Sinis, la Marmilla, el Logudoro o la Gallura, terres carregades d’història i amb tradicions ancestrals que avui en dia encara es mantenen vives. Un recorregut que us portarà dels suaus turons tapissats de verd de la Marmilla als boscos d'alzines i el granit de la Gallura, tot creuant els altiplans de la Sardenya central enmig de paisatges incomparables.

Terres habitades de molt antic, tal i com anireu descobrint a través dels abundants nurags, domus de janas i tombes de gegants que podreu visitar a tots i cadascun dels pobles de la zona, i als quals podreu accedir des dels allotjaments que us proposem sense realitzar grans desplaçaments.

Un itinerari pensat per a viatgers inquiets que volen gaudir de la tranquilitat dels pobles petits mentre coneixen una altra cultura, ja sigui visitant museus o jaciments, fent caminades o descobrint els nombrosos atractius naturalístics que ofereix la muntanya sarda. I tot ben acompanyat pels nombrosíssims productes locals d’alta qualitat que podreu assaborir, tant als agroturismes que us proposem com en els abundants establiments de restauració, i que de ben segur faran les delícies dels més gourmets.

En aquest viatge fareu el trajecte BARCELONA-PORTO TORRES en ferry, anada i tornada. Des de la ciutat costera començareu una ruta que us portarà arreu de la geografia sarda.

PREU I DATES DE SORTIDA

SORTIDA: DILLUNS 6 D'ABRIL DE 2020. SORTIDA DE BARCELONA AMB EL FERRY DE GRIMALDI, AMB DESTINACIÓ PORTO TORRES.

TORNADA: DILLUNS 13 D'ABRIL DE 2020. SORTIDA DE PORTO TORRES AMB EL FERRY DE GRIMALDI, AMB DESTINACIÓ BARCELONA.
CONSULTEU-NOS OPCIONS.

PREU: DES DE 525 €/PERSONA

RESERVA MÍNIMA: 2 PERSONES. 

EL VIATGE COMBINAT INCLOU
EL VIATGE COMBINAT NO INCLOU
ALLOTJAMENTS
HIGHLIGHTS
RESERVAR

Imprimeix   Correu electrònic