SETMANA SANTA 2023 / ECOTURISME A SARDENYA  -  FLY & DRIVE / 5 NITS

SETMANA SANTA 2023 / ECOTURISME A SARDENYA - FLY & DRIVE / 5 NITS

PREU I DATES DE SORTIDA

SORTIDA:  DIJOUS 6 D'ABRIL DE 2023, A LES 15:05. VOL DIRECTE DE VUELING DES DE BARCELONA A CÀLLER. (POSSIBILITAT DE SORTIR DIVENDRES 7 D'ABRIL)

TORNADA: DIMARTS 11 D'ABRIL DE 2023, A LES 15:15. VOL DIRECTE DE VUELING DES DE CÀLLER A BARCELONA.

PREU: DES DE 660 €/PERSONA + BITLLET D'AVIÓ.

RESERVA MÍNIMA: 2 PERSONES. 

EL VIATGE COMBINAT INCLOU
EL VIATGE COMBINAT NO INCLOU
RESERVAR

PRESENTACIÓ


Us proposem passar les vacances de Setmana Santa a la província d'Oristany, a la zona central occidental de Sardenya. Una terra plena de contrastos on el mar i la muntanya s'uneixen amb armonia i conserven encara intactes la seva bellesa salvatge; una terra on podreu descobrir ciutats mil.lenàries arran de mar que antigament foren assentaments fenicis; un terra on viureu la seva apassionant història medieval, present a cada poble i a cada racó, feta de lluites i resistències, i també de fe; una terra on assaborir la tradició culinària de Sardenya, feta d'aromes i sabors intensos d'antigues receptes transmeses de generació en generació... Descobriu aquesta terra única i us enamorareu de Sardenya i la seva gent!

Els allotjaments que hem seleccionat per a la vosta estada,  l'ALBERGHO DIFFUSO BISOS (PAULILATINO) i l'HOTEL VILLA ASFODELI *** (TRESNURAGHES) formen part de la RETE ECOTURISMO SARDEGNA (Xarxa d'Escoturisme de Sardenya), que promou un turisme respectuós amb el medi ambient i el territori. Us hi trobareu com a casa!

La seva bona ubicació us permetrà desplaçar-vos fàcilment sigui cap al nord, cap al sud o cap a l'interior. Descobrireu ciutats com l'antiga capital del regne d'Arbaréé, Oristany, la catalana l'Alguer o la capital de Sardenya, Càller. Us podreu perdre per les carreteres de mil-i-un revolts que s'endissen cap a les muntanyes de la Barbàgia, curulles de pobles tradicionals de gran bellesa i autenticitat. O submergir-vos en un viatge a la descoberta de la Costa Verde i les seves platges i cales menys transitades.... I no oblideu tot el ptarimoni prehistòric de Sardenya: les domus de janas, les tombes de gegant i els monumentals Nurags, testimonis d'una civilització mil.lenària única a Europa!

Voleu, recolliu el vostre vehicle, i a gaudir de les vacances! :)


Imprimeix   Correu electrònic