VACANCES A SARDENYA EN HOTEL / 2024

VACANCES A SARDENYA EN HOTEL / 2024

PRESENTACIÓ 2024


Sens dubte una de les millors maneres de descobrir l’illa de Sardenya és viatjant al vostre aire, explorant la costa, els pobles, els seus monuments, provant la gastronomia genuïna... sense les presses i rigidesa que caracteritzen els viatges organitzats en grup.

Us proposem un viatge pels territoris més autèntics de Sardenya, on al matí podreu prendre el sol o fer una ruta en veler per platges i cales paradisíaques, i a la tarda perdre-us per algun dels centenaris boscos del Supramonte o la Gallura o, si ho preferiu, visitar alguns dels jaciments mil.lenaris de la civilització nuràgica que omplen tota la geografia sarda o fer una ruta pels pobles tradicionals de la zona.

Al vespre,  un bon sopar al restaurant de l'Hotel o en algun dels molts locals de restauració que trobareu als pobles i ciutats on us allotjareu. I després, una passejada a la llum de la lluna abans del merescut i necessari descans en les detallistes habitacions dels nostres col.laboradors.

Escolliu la durada del vostre viatge (7, 9, 12 nits...) i la tipologia d'hotel i us prepararem una proposta a la vostra mida!

PREU I DATES
Tots els nostres viatges són a mida, envieu-nos un correu amb la vostra idea de viatge (dates, transport, durada, número de persones) i us respondrem desseguida! CONTACTA AMB VIATGES TERRA SARDA
EL VIATGE COMBINAT POT INCLOURE
EL VIATGE COMBINAT NO INCLOU
ASSISTÈNCIA PERSONALITZADA 24 HORES
HIGHLIGHTS
RESERVAR

Imprimeix   Correu electrònic