ELS NOSTRES CLIENTS - ESTIU 2019

ELS NOSTRES CLIENTS - ESTIU 2019

Blog Vist: 2114

Un altre estiu ens va deixant lentament, i ja en són set des de que vàrem començar l’aventura de Viatges Terra Sarda. I no podem estar més contents! 
La nostra clientela ha pogut gaudir d’un estiu ben agradable i suportable a Sardenya, banyant-se en aquestes platges i cales que et deixen sense alè, visitant tants i tants poblets que queden al record, compartint l’hospitalitat dels propietaris dels nostres allotjaments col.laboradors, sempre contents de rebre els nostres clients catalans.

Acabem l’estiu amb la satisfacció de saber que hem posat un tros d’anima en cada viatge a mida que hem organitzat, acabem l’estiu amb l’alegria de rebre els vostres correus i fotografies, un petit tresor que ens fa més suportable la feina d’oficina.

A més, aquest 2019 ens sentim especialment contents, ja que hem afegit una altra destinació als nostres viatges a mida: Irlanda. Una illa que, com Sardenya, ens ha enamorat des del primer moment i que esperem compartir amb tots vosaltres! Les primeres impressions han estat molt bones i només hem rebut agraïments de part vostra. Gràcies a vosaltres, que ens ens heu refiat les vostres vacances en aquesta nova aventura irlandesa.

Compartim amb tots vosaltres un bocí dels vostres viatges, una petita selecció de les tantíssimes fotografies que ens heu fet arribar. Gràcies de tot cor!

Imprimeix