AGRITURISMO LA CERRA (Tempio Pausania)

AGRITURISMO LA CERRA (Tempio Pausania)

Vist: 498

PRESENTACIÓ


El “stazzu” La Cerra és una explotació agrària tradicional de la regió de la Gallura que s’extèn al llarg de 75 hectàrees de prats, boscos, màquia mediterrània i blocs gegantins de granit modelats pel vent i l’aigua. La família Pesenti ja fa gairebé deu anys que allotja viatgers de tot el món i els fa partíceps de l’hospitalitat sarda i de la cuina i tradicions més tipicament gallureses. Ells mateixos tenen cura del bestiar que trobareu pasturant lliurement per la hisenda i de l’elaboració de molts dels productes que provareu en els seus àpats. 

La seva ubicació a la punta nord-est de Sardenya us permetrà arribar fàcilment a una gran varietat d’indrets d’interés naturalístic, històrico-artístics i arqueològics. Des del fresc altiplà on es troba situat l’agroturisme, a redòs del Monte Limbara (1030), podreu accedir als indrets més característics de la costa de la Gallura per carreteres poc transitades, com són les platges de Monti Russu Lu Littaroni i Torre di Vignola. I si us endinseu cap a l’interior trobareu ben aviat els espectaculars i únics paisatges de la Valle della Lluna i la Valle dei Grandi Sassi, o poblets amb l’encant d’Aggius.

Avui en dia, després d’un llarg procés de rehabilitació, La Cerra disposa d’unes instal.lacions modernes i acollidores, amb habitacions àmplies i amb bones vistes on s’us farà senzill passar unes vacances agradables. En el menú de la casa prodreu assaborir els productes artesanals i la bona cuina local de la Gallura i de Sardenya, com son la zuppa galluresa, les diverses varietats de pasta fresca o els assaborits productes provinent del bestiar que campa lliurement per la finca.

 

SERVEIS

  • Espai per a realitzar reunions, trobades, cursos...
  • Llibreria, jocs i música a disposició dels clients.
  • Habitacions àmplies ideals per famílies.
  • Possibilitat de fer trekkings en grup.
Imprimeix