PRESENTACIÓ
IL GIGLIO és un agroturisme situat a l'esplèndida vall de Tirso, als afores de Massama, una petita població agrícola propera a Oristany. Lluny del turisme de masses i, alhora, situat en un entorn natural i arqueològic de gran bellesa, l’allotjament ofereix la intimitat més completa amb l'hospitalitat cordial del camp tant típica a l’illa de Sardenya.
La proximitat de platges plenes d'encant salvatge, situa IL GIGLIO en una posició ideal per visitar l’espectacular costa de la Sardenya central, verda i blava, profunda i escumosa ... una costa que, en qualsevol moment de l'any, ofereix imatges evocadores de calma i serenitat.
L’agriturisme es va crear a partir de la renovació d'una antiga casa senyorial i una masia del segle XIX. Situat entre camps de cítrics i flors, i envoltat de camps de conreu propis, ofereix la possibilitat de passejar per la naturalesa i relaxar-se al gran jardí en un ambient de serenitat típic del camp de Sardenya.
Les habitacions són acollidores i confortables, decorades amb estil clàssic. Estan equipades amb aire condicionat, calefacció, TV de pantalla plana i bany privat a l'habitació amb dutxa. Els serveis disponibles a les habitacions d’Il Giglio inclouen neteja diària, assecador, cafetera o tetera, planxa i taula de planxar a petició i connexió WIFI gratuïta. Altres serveis disponibles inclouen reserva de taxi, dipòsit d'equipatges, kit de cortesia al bany i ampli aparcament. Abans d'anar a descobrir els tresors naturals de les rodalies, no oblideu parar per esmorzar amb productes locals, orgànics i originals!
Al seu restaurant Gourmet podreu experimentar les delícies que ofereix el camp circumdant. Els plats preparats pel seu xef us sorprendran i podreu tastar un menú degustació per assaborir els plats que millor identifiquen les seves produccions, el territori i la cuina del xef; són productors de proximitat i de Km 0, de la més alta qualitat, natural i orgànica. Les característiques del restaurant "Il Giglio" es resumeixen en l'inventiva del Xef: un entusiasta de la cuina sarda que estima reinventar-se i interpretar plats tradicionals, buscant la unió correcta i sana entre la tradició i la innovació.