SARDINIA DOMUS (Càller)

SARDINIA DOMUS (Càller)

Vist: 514

PRESENTACIÓ


Sardinia Domus es troba en un elegant palau d’època situat al bell mig del centre històric de Càller, restaurat recentment seguint els cànons de màxim respecte a l’estructura original. Totes les seves habitacions són lluminoses, comfortables i dotades de bany, TV i aire condicionat.

A Sardinia Domus gaudireu d’un ambient agradable i acollidor, podreu descobrir la ciutat del sol i els seus voltants còmodament i assaborir la gastronomia sarda al restaurant Enò Ristorante-Vineria.

Càller (Casteddu, srd.  Cagliari, it.) i la seva àrea metropolitana ofereixen molts atractius al visitant. La capital sarda, situada al bell mig del Golf dels Àngels, és el centre de la vida política, econòmica, cultural i turística de Sardenya; sorgeix al voltant de set turons: Castello, San Michele, Bonaria, Monte Urpinu, Monte Claro, Tuvu Mannu i Tuvixeddu. La ciutat es troba envoltada de zones humides de gran valor ecològic protegides a nivell europeu (els estanys de Santa Gilla i Montelargius),  on s’hi poden trobar espècies com el flamenc rosa o l’ànec coll verd.

L’antiga Kalaris es presenta avui en dia com un destí mediterrani de gran interès durant tot l’any pels amants de la cultura, l’art o la història, i per a totes aquelles persones que gaudeixen descobrint amb tranquilitat els secrets d’una ciutat de clima benigne i gent amable. Són molts els racons de Càller que mereixen una visita detinguda, són molt els racons que us faran oblidar que esteu en una ciutat.

A prop de la ciutat podreu descobrir la costa del sud de Sardenya, de Costa Rey a Cala Regina, passant per Geremeas, Porto Sa Ruxi i Villasimius, un mar on hi trobareu tots els tons del blau, des del blau més intens fins al verd maragda. Les extraordinàries muntanyes de Monte Arcosu i dels Sete Frades, veritables oasis de natura, es troben també molt properes a Càller i ofereixen multitud d’oportunitats als amants de la muntanya.

Imprimeix