B&B VILLA MIRANDA (Lunamatrona)

B&B VILLA MIRANDA (Lunamatrona)

PRESENTACIÓ


Villa Miranda és una d’aquelles cases de turisme rural on s’hi respira un ambient de pau i tranquilitat. La seva ubicació als afores del poble de Lunamatrona, a dalt d’un promontori amb unes vistes espectaculars, i l’hospitalitat i cordialitat de la Miranda, l’Italo i l’Ivan són dos dels principals motius per allotjar-s’hi uns quants dies. L’entorn cuidat i treballat de la finca i la particularitat de la regió on s’ubica, la Marmidda, us acabaran de fer decidir per aquest allotjament.

Des de Villa Miranda les possibilitats són infinites: passejades a peu i a caball per Sa Jara, visita al nurag de Barumini “Su Nuraxi”, conèixer petits pobles rurals i l’arquitectura tradicional del Campidanu, la proximitat de la salvatge Costa Verde i, en fi, assaborir els secrets de la cuina local, que encara conserva els sabors i aromes de temps passats.

La casa es troba envoltada d’una parcel.la de terra on els propietaris hi cultiven diversos productes  que després venen a les fires i mercats de la zona, principalment melons, espígol i safrà. Les vistes són espectaculars, amb la Jara de Gesturi al davant, les muntayes de la Trexenta i algun dels pobles veïns, com Villanovaforru, que és troba una mica més elevat que Lunamatrona.


Imprimeix   Correu electrònic