B&B CASTIGLIAS (L’Alguer)

B&B CASTIGLIAS (L’Alguer)

Vist: 814

PRESENTACIÓ


El B&B Castiglias és una preciosa vila amb piscina propera al parc natural de Port Comte. Immers en l’abundant vegetació de la zona, i a només tres quilòmetres de la ciutat de L’Alguer, Castiglias ofereix els ingredients necessaris perquè passeu unes vacances en total relax, però sense renunciar als encants de la ciutat catalana de L’Alguer i d’un territori ple d’atractius: estanys, museus, arqueologia, la cova de Neptú...

L’estructura està dotata d’àmplies i comfortables habitacions amb llit matrimonial, decorades amb gust i amb tots els serveis necessaris per passar unes vacances de qualitat. Des del menjador de la casa podreu observar el riu Barca poc abans de desembocar al mar de Sardenya, i tota la fauna i flora autòctona que l’envolta.

La situació de Castiglias és perfecte per apropar-nos a les precioses platges de la Rivera del Corall, perdre’ns pel Cap de la Caça o endinsar-nos cap muntanyes properes de Villanova Monteleone. O, si ho preferiu, podeu quedar-vos a la casa gaudint de la piscina i la terrassa-solàrium.

Imprimeix