Propostes de Viatge

Descobreix les illes d'Irlanda i Sardenya amb Viatges Terra Sarda

Sardenya a mida

Una illa per descobrir

Sardenya és una país diferent, un indret especial, una terra meravellosa que en molts aspectes encara es conserva íntegra i salvatge. Aquesta gran bellesa natural i el tarannà del seus habitants fan que Sardenya no passi desapercebuda a qui la visita.

Més informació

Sardenya Experience

Grups petits amb guia local

A Viatges Terra Sarda creiem en les experiències úniques. Per això us oferim una proposta per a grups reduïts (màxim 8 persones) acompanyats pel nostre Guia local, a la descoberta de la Sardenya més autèntica! .

Més informació

Sardenya

Grups amb guia i tot inclòs

Un escapada en grup per a totes les edats, idònia per inicIar-vos en la DESCOBERTA D'AQUESTA ILLA MÀGICA, una terra rica en tradicions, natura, gastronomia i hospitalitat. Els guies nadius de LUGORI i la llarga experiència en Sardenya de VIATGES TERRA SARDA són garantia d'una experiència de qualitat..

Més informació

Irlanda a mida

L'Illa Maragda

Descobriu al vostre aire l'espectacular illa d'Irlanda: els seus castells, pobles i ciutats, els paisatges de postal d'intensos colors, la costa salvatge de l'Atlàntic, la seva gastronomia, l'hospitalitat dels seus habitants... Totes les nostres rutes són a mida.

Més informació

Novetats

Totes les nostres propostes són a mida de cada client. Consulteu-nos sense compromís!
Carnaval 2024

Carnaval 2024

Rites ancestrals
Tastet d'Irlanda

Tastet d'Irlanda

Irlanda / 5 dies
Irlanda Imprescindible

Irlanda Imprescindible

Irlanda / 8 dies
Irlanda al complet

Irlanda al complet

Irlanda / 12 dies

Les Vostres Experiències

Res ens fa més contents que ens expliqueu el vostre viatge a la tornada!