FacebookYoutubeGoogle

CAP D'ANY 2016 A SARDENYA - 30 DE DESEMBRE / 2 DE GENER DE 2017

Written by on Dissabte, 19 Novembre 2016 21:24

COMPARTIU el plaer de començar el nou any a SARDENYA amb els amics, la parella o la família i GAUDIU de la gastronomia, l’hospitalitat, la natura i la història d’aquesta terra màgica amb VIATGES TERRA SARDA.

Des de Viatges Terra Sarda us proposem diverses opcions per passar un cap d'any lluny de Catalunya sense deixar de SENTIR-VOS COM A CASA!  L’acolliment i hospitalitat que us ofereixen els nostres allotjaments, l’amor per la terra i pel país que senten els seus propietaris i propietàries, us descobriran una illa que és molt més que mar, especialment aquests mesos d'hivern.

Amb les nostres propostes per aquest CAP D'ANY 2016, PERDEU-VOS per l'Alguer i rodalies, ESCAPEU-VOS a les muntanyes del Supramonte per descobrir una natura salvatge o recorreu al vostre aire tots els racons de la BARONIA. I tot ben acompanyat per una GASTRONOMIA GENUÏNA I DE QUALITAT.

O si ho preferiu, us organitzem un VIATGE A MIDA: podeu personalitzar qualsevol de les nostres propostes i descobrir SARDENYA AL VOSTRE AIRE.

I si sou un GRUP, o voleu fer alguna activitat cultural - natura amb un dels nostres GUIES COL.LABORADORS, féu-nos-ho saber i us farem una PROPOSTA A MIDA. 


Llegir 1744 vegades