FacebookYoutubeGoogle

A LA TARDOR, EL COR DE SARDENYA BATEGA FORT...

La TARDOR és una de les èpoques de l’any més interessants per descobrir l’ALTRA SARDENYA, una illa ben diferent de la dels mesos d’estiu. Una Sardenya que farà les delícies de tots aquells viatgers interessats en descobrir la cultura i les tradicions d’un poble mil.lenari amb una forta personalitat, gaudint de la tranquil.litat i sol.litud de la costa i la muntanya sarda, de la bellesa pròpia dels mesos tardor i d'una gastronomia autèntica.

Des de Viatges Terra Sarda us proposem perdre’us aquesta TARDOR 2017 per les zones més boniques i salvatges de l’illa mentre assaboriu els petits i grans plaers de la vida a Sardenya. L’acolliment i hospitalitat que us ofereixen els nostres allotjaments, l’amor per la terra i pel país que senten els seus propietaris i propietàries, us descobriran una illa que és molt més que mar.

La tardor és temps de caminar pels nombrosos senders senyalitzats tan a la costa com a l’interior, de perdre’ns pels frondosos boscos de roures i castanyers de la Barbàgia, de gaudir de la sol.litud i el silenci de la costa de la Baronia o la Costa Verde, d’assaborir els productes de temporada que aquesta terra rica ens ofereix,  de passejar pel centre històric de Càller, Oristany o l’Alguer sense presses i sense empentes...

Amb VIATGES TERRA SARDA podreu descobrir L’ALTRA SARDENYA aquesta tardor de moltes maneres:

Amb els nostres VIATGES A MIDA, que inclouen ferry de Grimaldi o avió + el lloguer de vehicle, l’allotjament i la nostra Guia de Viatge personalitzada. Podreu personalitzar qualsevol de les nostres propostes i descobrir SARDENYA AL VOSTRE AIRE o amb un Guia oficial.

1.     “AUTUNNO IN BARBAGIA-TARDOR A LA BARBAGIA” – Us proposem descobrir els pobles de l’interior de Sardenya i les seves tradicions assistint a “Autunno in Barbagia”, una de les manifestacions culturals més importants de l’illa.

2.  Amb els nostres VIATGES EN GRUPS PETITS GUIATS. Rutes culturals amb grups reduïts (màxim 8 persones), guiats pels nostres col.laboradors de SARDIGNA TOURIST GUIDE. Podreu descobrir la gastronomia, la història i la natura d’aquesta illa de la mà d’un guia sard titulat.

3.     Amb els nostres VIATGES EN GRUP - TOT INCLÒS. En col.laboració amb LUGORI. Si sou un grup d'entre 20 i 50 persones, jubilats o no, tenim una bona proposta per descobrir aquesta tardor l'ILLA DE SARDENYA! .

3.   Gaudint d’una SARDENYA ACTIVA, ja sigui a peu, en bicicleta de muntanya o de carretera. Us proposem diverses rutes guiades o autoguiades per descobrir la Sardenya més autèntica, tant de mar com de muntanya, en col.laboració amb SKEDADLE ITALIA i altres col.laboradors locals.

4.    ESCAPADES a Sardenya. Escapar-vos uns quants dies a Sardenya és una bona opció per relaxar-vos! L’Alguer, Càller, Bosa.. petits tresors de  Sardenya que podreu descobrir amb VIATGES TERRA SARDA si voleu fer una escapada llampec o d'uns quants dies a Sardenya. 

5.  Viviu SARDENYA EXPERIENCE! A la tardor els nostres agroturismes col.laboradors ofereixen multitud d’activitats i propostes per descobrir la Sardenya més autèntica i tradicional: excursions de tot tipus, cursos de cuina, excursions en vaixell, visita a museus i jaciments. Descobriu de primera mà els secrets més amagats de Sardenya!

  DESCOBRIU LES NOSTRES PROPOSTES TARDOR'17 

CONSULTEU-NOS SENSE COMPROMÍS  

 

Llegir 3669 vegades