FacebookYoutubeGoogle

PRIMAVERA 2019 / SARDENYA ACTIVA! EN BICI, A PEU O KAYAK - DESCOBRIU LES NOSTRES PROPOSTES I RUTES

Si us agrada l'aventura, us proposem un seguit de rutes en bicicleta, en kayak i caminades de diversos nivells per la Sardenya més desconeguda i salvatge. 

Aquest 2018/2019 continuem amb la col.laboració amb SKEDADDLE ITÀLIA, una empresa de turisme d'aventura especialitzada en circuits guiats i auto-guiats en diversos mitjans: cicloturisme, bicicleta de carretera, MTB, trekking i kayak.

 Les propostes de SKEDADDLE a Sardenya, que coneixem al detall, us endinsaran de la mà dels seus guies locals habilitats, experts coneixedors del territori, en la Sardenya més autèntica i poc turística, recorrent paisatges de costa i d'interior que us deixaran boca-badats.

Tindreu l'oportunitat també d'assaborir l'exquisida cuina local, creada d'aromes i sabors fruit de la tradició, en els allotjaments tradicionals que us acolliran. I descobrir tantes altres coses de la història, cultura i tradicions del poble sard al llarg dels vostres itineraris.

Féu una ullada a les propostes de VIATGES TERRA SARDA i SKEDADDLE i no dubteu a consultar-nos per a qualsevol dubte o aclariment! 

També hem iniciat la col.laboració amb diversos allotjaments BIKE FRIENDLY que us permetran gaudir de l'estada en un allotjament de qualitat i fer tantes activitats en bicicleta com us vingui de gust!

 DESCOBRIU LES NOSTRES PROPOSTES ACTIVES 2018-2019 

 CONSULTEU-NOS SENSE COMPROMÍS

Llegir 12427 vegades