FacebookYoutubeGoogle

CARNAVALS A SARDENYA - 8/13 DE FEBRER DE 2018

PRESENTACIÓ:

La vigília de Sant Antoni, al capvespre del 16 de gener, apareixen per primer cop les màscares que donen el tret de sortida del carnaval a SARDENYA. En un instant, el sagrat esdevé profà i comença la festa: el 17 és Sant Antoni Abat en el calendari litúrgic, el dia del foc beneït, el dia de “Sant’Antoni ‘e su ‘ocu”. Segons els costums antics, a cada barri o al costat de les esglèsies s’encenen grans fogueres i les misterioses i antiquíssimes màscares carnavalesques comencen el seu espectacle. 

SU CARRASECARE, el carnaval de Sardenya, és un dels esdeveniments més importants de l’any a molt pobles de l’illa i sens dubte un dels millors moments per viatjar a Sardenya i descobrir les arrels agro-pastorals de la cultura sarda. I les festes de Sant Antoni són les que obren les portes al carnaval, l’inici de la festa, que s’allargassa normalment fins al dimarts gras.

Des de VIATGES TERRA SARDA volem que descobriu aquestes festes, com vam fer nosaltres anys enrera. Des de llavors s'ha convertit en una necessitat: les fogueres, els balls i màscares, l’hospitalitat de la gent, les curses a cavall, les antigues tradicions mai perdudes... Un patrimoni que volem compartir amb tots vosaltres! 

AQUEST ANY EL CARNAVAL A SARDENYA SE CELEBRA MOLT AVIAT, DEL 8 AL 13 DE FEBRER DE 2018. DEMANA'NS INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS! 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS CARNAVALS

Llegir 310 vegades