FacebookYoutubeGoogle

L'ILLA DE SAN PIETRO I CARLOFORTE - TRANQUILITAT, NATURA I AVENTURA AL SUD-OEST DE SARDENYA

L’illa de San Pietro és rica en penya-segats de gran bellesa, en coves fascinants i petites platges de sorra blanca, banyades per un mar cristal.lí i amb una rica fauna marina, l’indret ideal per gaudir d’unes vacances a l’aire lliure amb la família, d’uns dies d’aventura amb els amics o d’una escapada romàntica amb la teva parella.

L’illa de San Pietro és coneguda per la pesca tradicional de la tonyina i el seu litoral verge i incontaminat. La petita i acollidora capital, Carloforte, amb el seu assoleiat passeig marítim i les seves cases de colors, ofereix al visitant una variada oferta: gastronomia i allotjaments de qualitat, patrimoni cultural abundant, activitats lúdiques, esportives i per a infants, i molts racons on relaxar-vos i descobrir com viuen els tabarquins i tabarquines.

A l’illa de San Pietro hi trobareu pocs allotjaments però de qualitat, i podreu escollir el que més s’adapti a les vostres necessitats: hotel, Bed&breakfast, agroturisme, apartaments rurals o a la ciutat . Des de VIATGES TERRA SARDA volem facilitar la vostra estada en aquesta peculiar illa de Sardenya, i és per això que comptem amb la col.laboració de CARLOFORTESOLUTIONS, una petita empresa local que ofereix serveis a mida per a convertir les vostres vacances a Carloforte en inoblidables. 

Una altra de les particularitats de l’illa és l’origen genovès dels seus habitants, que durant el segle XVIII van ser traslladats a San Pietro des de l’illa tunisina de Tabarka. Això ha permès conservar als illencs una llengua pròpia d’origen genovès i una cultura, tradicions i arquitectura particulars dins l’illa de Sardenya.

DETALLS

 DURADA: Aconsellem una estada de 3 a 7 dies.

 MESOS RECOMANATS: Tot l'any. Si voleu realitzar activitats a l'aire lliure, d'abril a finals d'octubre hi trobareu un clima benigne.

 PREU: 200-500 €/persona (segons temporada, allotjament  i  durada) 

 RESERVA MÍNIMA: 2 persones

DETALLS VACANCES

 Diverses categories d'allotjaments per escollir.

 Lloguer de vehicle al mateix aeroport de Càller (Cagliari).

 GUIA DE VIATGE personalitzada en PDF, amb informacions d'interès.

 Àmplia i variada oferta d'activitats a l'illa, en col.laboració amb l'empresa local CARLOFORTESOLUTIONS:

 Trekking & Nordik Walking

 Excursions en barca de vela & motor.

 Excursions en Kayak.

 Excursions culturals, arqueològiques i naturals amb 4x4.

 Serveix extres que us poden ajudar: mainadera, sopars d'autor a domicili, etc.

 Visita a bodegues locals.

 Possibilitat de combinar l'estada a l'illa de San Pietro i altres zones de Sardenya. 

 Assegurança d'assistència en viatge i/o cancel.lació opcional.

 

Llegir 1060 vegades