FacebookYoutubeGoogle

SARDENYA MEDIEVAL – UN RECORREGUT PER LA SARDENYA DE FA MIL ANYS

Us proposem capbussar-vos a la Sardenya rural per descobrir les joies més significatives de l’arquitectura romànica i gòtica de l’illa, mentre visiteu regions històriques tan atractives i autèntiques com la Marmilla, l’Anglona o el Logudoro. Unes vacances a mida pensades per descobrir Sardenya medieval i assaborir els petits i grans plaers de la vida rural.

Sardenya és una terra rica en patrimoni arquitectònic i artístic d’època medieval. Tots els estils propis d'aquesta època històrica hi són presents i prenen característiques particulars pel fet de la insularitat de Sardenya i la influència dels pobles conqueridors, entre ells els catalans.

Les primeres esglèsies bizantines, el romànic d’influència pisana o el gòtic d’estil català de les catedrals agafen una forma propia a l’illa i ens ofereixen arreu del territori exemplars de bellíssima factura. De construccions militars i civils d’aquesta època també en trobem arreu i ens recorden un passat de guerres i d’ocupació: castells de frontera dels quatre regnes sards, centenars de torres de guaita litorals...

Tot aquest patrimoni converteix Sardenya en una destinació molt interessant pels amants de l’art, l’arquitectura i la tranquilitat rural. La ruta que us proposem des de Viatges Terra Sarda, adaptada als interessos del viatger curiós, us permetrà gaudir d’aquest patrimoni i d’altres atractius locals com són una gastronomia genuïna, festes populars tradicionals, platges de postal o una natura encara en estat salvatge.

I tot a tocar dels allotjaments rurals que us proposem, per gaudir d’aquest patrimoni i de l’hospitalitat de la seva gent sense més presses que les que vosaltres mateixos us volgueu imposar.

DETALLS

 DURADA: 7-10 dies.

 MESOS RECOMANATS: Tot l'any, especialment primavera i tardor.

 PREU: 350-800 €/pax. (segons temporada, allotjament  i  durada) 

 RESERVA MÍNIMA: 2 persones

 DETALLS VACANCES

 Allotjament en agroturismes tradicionals i/o Bed&Breakfasts.

 Opció DORMIR+ESMORZAR, MITJA PENSIÓ o NOMÉS RESIDÈNCIA.

 Lloguer de vehicle al mateix aeroport.

 Possibilitat de viatjar en cotxe propi amb Grimaldi Lines.

 GUIA DE VIATGE personalitzada en PDF, amb informacions d'interès.

 Possibilitat de reservar activitats amb els nostres col.laboradors locals:

 Excursions culturals, arqueològiques i naturals amb un guia titulat.

 Visita a bodegues locals o altres indrets del vostre interès.

 Assegurança d'assistència en viatge i/o cancel.lació opcional.

 Podeu adaptar l'itinerari al vostre gust, només cal que en PARLEM! 

 Per a grups de 5-15 persones, consulteu  RUTES EN GRUP o contacteu amb nosaltres, treballem amb diverses empreses locals de guiatge.

Llegir 885 vegades