FacebookYoutubeGoogle

SARDENYA ANTIGA - SEGUINT EL RASTRE MIL.LENARI DE LA CIVILITZACIÓ NURÀGICA

Set mil torres de fa més de 3.500 anys, centenars de tombes excavades a la roca, l’enigma de l’origen dels Shardana, una cultura amagada i desconeguda... Un viatge que us endinsarà en la misteriosa vida dels antics pobladors de Sardenya!

La ruta que us proposem us farà partíceps d'un dels fenòmens més extraordinaris de la Mediterrània antiga: la civilització nuràgica. Una cultura amb més de 3.500 anys d’antiguitat que ens ha deixat milers de construccions imponents arreu de l’illa, i que avui en dia encara és una gran desconeguda. Un cas únic a Europa i molt sentit per la gent del país, hereus com se senten d’una cultura tan antiga i particular.

La ruta es desenvolupa per les regions centrals de Sardenya i us permetrà conèixer zones tan diferents entre elles com el Campidanu,  el Logudoro, la Barbàgia O LA Gallura, terres carregades d’història i amb tradicions ancestrals que avui en dia encara es mantenen vives. Un recorregut que us portarà dels suaus turons tapissats de verd de la Marmilla a les espectaculars muntanyes del Supramonte, tot creuant els altiplans de la Sardenya central enmig de paisatges incomparables.

Terres habitades de molt antic, tal i com anireu descobrint a través dels abundants nurags, domus de janas i tombes de gegants que podreu visitar a tots i cadascun dels pobles de la zona, i als quals podreu accedir des dels agriturismes que us proposem sense realitzar grans desplaçaments.

Un itinerari pensat per a viatgers inquiets que volen gaudir de la tranquilitat dels pobles petits mentre coneixen una altra cultura, ja sigui visitant museus o jaciments, fent caminades o descobrint els nombrosos atractius naturalístics que ofereix la muntanya sarda. I tot ben acompanyat pels nombrosíssims productes locals d’alta qualitat que podreu assaborir, tant als agroturismes que us proposem com en els abundants establiments de restauració, i que de ben segur faran les delícies dels més gourmets.

DETALLS

 DURADA: 7- 14 dies.

 MESOS RECOMANATS: Tot l'any, especialment primavera i tardor.

 PREU: 380-1200 €/pax. (segons temporada, allotjament  i  durada) 

 RESERVA MÍNIMA: 2 persones

 DETALLS VACANCES

 Allotjament en agroturismes tradicionals i/o Bed&Breakfasts.

 Opció DORMIR+ESMORZAR, MITJA PENSIÓ o NOMÉS RESIDÈNCIA.

 Lloguer de vehicle al mateix aeroport.

 Possibilitat de viatjar en cotxe propi amb Grimaldi Lines.

 GUIA DE VIATGE personalitzada en PDF, amb informacions d'interès.

 Possibilitat de reservar activitats amb els nostres col.laboradors locals:

 Excursions culturals, arqueològiques i naturals amb un guia titulat.

 Visita a bodegues locals o altres indrets del vostre interès.

 Assegurança d'assistència en viatge i/o cancel.lació opcional.

 Podeu adaptar l'itinerari al vostre gust, només cal que en PARLEM! 

 Per a grups de 5-15 persones, consulteu  RUTES EN GRUP o contacteu amb nosaltres, treballem amb diverses empreses locals de guiatge.

 

 

 

 

Llegir 1016 vegades