FacebookYoutubeGoogle

SARDENYA DE SUD A NORD - DE CÀLLER A L'ALGUER EN 10 DIES

Deu dies viatjant per Sardenya a la descoberta de la seva història, natura i tradicions , allotjant-vos en agroturismes tradicionals, on assaborireu els intensos sabors i aromes de la cuina d'abans i descobrireu la proverbial hospitalitat sarda. 

LLOGUER DE VEHICLE + MITJA PENSIÓ + GUIA DE VIATGE PERSONALITZADA

El recorregut que us proposem us permetrà descobrir Sardenya de sud a nord allotjant-vos en agroturismes de qualitat seleccionats acuradament per VIATGES TERRA SARDA. El bon fer dels propietaris, la gastronomia de qualitat i de proximitat que ofereixen i la immillorable situació dels allotjaments dels nostres col.laboradors us permetran recórrer la geografia sarda amb la tranquil.litat necessària, sense haver-vos de preocupar d’on menjareu o dormireu.

L’itinerari comença a la capital de Sardenya, Càller (Casteddu, en sard; Cagliari, en italià), des d’on us endinsareu per les muntanyes del Sarcidanu i l’Ogiastra, un territori pràcticament verge, paradís pels amants de la natura i l’aire lliure. L’espectacularitat de l’interior contrasta amb la bellesa salvatge de la costa, amb les sorprenents tonalitats del blau del seu mar i indrets que són veritables meravelles naturals.

Les veïnes muntanyes de la Barbàgia seran la vostra propera parada, amb el massís del Gennargentu sempre present i tot un seguit de pobles que mereixen la vostra atenció: Tonara, Dèsulu, Aritzu, Sorgono, ‘Onne, Mamujada… Un territori poc poblat, terra de pastors i d’antigues tradicions que encara es mantenen vives, on descobrireu l’autèntica Sardenya, la Sardenya més hospitalària i amb uns lligams més forts a la terra.

De la indomable Barbàgia fins a la increïble Gallura (Gaddura, en llengua sarda), un passeig que us portarà al llarg de la costa de la Baronia i el Montarvu fins al cor de l’enigmàtica Gallura. Boscos d’alzines, grans roques de granit i un patrimoni cultural vastíssim us acompanyaran en la descoberta d’aquest territori tan sorprenent com poc conegut i visitat.

I per acabar el recorregut, una parada d'uns quants dies a l’antiga ciutat catalana de L’Alguer, on podreu perdre’us pel seu casc antic o passejar pel seu passeig marítim. Un bon moment per descobrir la "Barceloneta" de Sardenya i l’abundant patrimoni cultural i natural que l’envolta, des del Parc Natural de Port del Comte fins a les restes del nurag Palmavera o les bodegues Sella&Mosca.

DETALLS

 DURADA: 10 dies.

 MESOS RECOMANATS: Tot l'any, especialment primavera i tardor.

 PREU: 750-900 €/pax. (segons l'estació escollida) 

 RESERVA MÍNIMA: 2 persones

 DETALLS VACANCES

 Allotjament en Agroturismes tradicionals, Bed&Breakfasts i/o Hotels rurals

 Opció MITJA PENSIÓ (possibilitat DORMIR+ESMORZAR).

 Lloguer de vehicle 10 dies (Classe B) al mateix aeroport d'arribada.

 Possibilitat de viatjar en cotxe propi amb Grimaldi Lines (d'abril a octubre).

 GUIA DE VIATGE personalitzada en PDF, amb informacions d'interès.

 Possibilitat de reservar activitats amb els nostres col.laboradors locals:

 Excursions culturals, arqueològiques i naturals amb un guia titulat.

 Visita a bodegues locals o altres indrets del vostre interès.

 Assegurança d'assistència en viatge i/o cancel.lació opcional.

 Podeu adaptar l'itinerari al vostre gust, només cal que en PARLEM! 

 Per a grups de 5-15 persones, consulteu  RUTES EN GRUP o contacteu amb nosaltres, treballem amb diverses empreses locals de guiatge.

Llegir 1688 vegades