FacebookYoutubeGoogle

L'ALGUER I EL NORD-OEST DE SARDENYA

Descobreix el lligam que uneix sards i catalans a una de les ciutats més boniques de Sardenya, L’Alguer. Cultura, natura i tranquilitat s’uneixen en aquest racó de paradís per a fer-vos gaudir d’unes vacances inoblidables plenes d'experiències.

PRESENTACIÓ

L’Alguer és parada obligatòria per a tot català que viatgi a Sardenya. Els lligams culturals i històrics amb la “petita Barcelona”, la intensa vida nocturna i diürna de L’Alguer, les seves platges i cales en un entorn natural incomparable, els seus vins internacionals, els seu abundant patrimoni... són només alguns dels atractius que trobareu en la vostra estada a la Costa del Corall.

A l’Alguer podeu relaxar-vos passejant per les seves muralles i passeig marítim, i també podeu optar per una de les moltes experiències que us proposa Viatges Terra Sarda: excursions en vaixell al Parc Natural de l’Asinara, caminades per parcs naturals, visita a bodegues de la zona, rutes guiades temàtiques de mig dia o un dia... consulta’ns!

L’Alguer i la seva plana vitícola són també la porta d’entrada a la terra del Logudoro “el lloc d’or”, una terra fantàstica carregada d’història i amb uns contrastos fascinants. Als poblets i muntanyes del Logudoro, allotjant-vos en agroturismes tradicionals, podreu conèixer la veritable essència de la vida a la mitja muntanya sarda, terra de pastors i de tradicions arrelades, on el temps transcorre a un altre ritme i encara s’assaboreixen els petits plaers de la vida. I visitar petites ciutats de l’interior amb molta història, com Othieri.

Una experiència diferent i enriquidora que us permetrà iniciar-vos en la descoberta d’aquesta meravellosa i enigmàtica illa que a nosaltres ens té robat el cor.

En aquesta ruta us podreu allotjar en B&B i agriturismes de l’interior o d’altres més propers a la costa. Si ho voleu, també treballem amb diversos hotels reconeguts a la ciutat de l’Alguer.

 DETALLS

 DURADA: 5-9 dies.

 MESOS RECOMANATS: Tot l'any.

 PREU: 300-850 €/pax. - Demana'ns PRESSUPOST A MIDA sense compromís.

 RESERVA MÍNIMA: 2 persones

 DETALLS VACANCES

 Allotjament en agroturismes tradicionals i/o Bed&Breakfasts.

 Opció DORMIR+ESMORZAR, MITJA PENSIÓ o NOMÉS RESIDÈNCIA.

 Lloguer de vehicle al mateix aeroport de l'Alguer.

 Possibilitat de viatjar en cotxe propi amb Grimaldi Lines d'abril a octubre.

 GUIA DE VIATGE personalitzada en PDF, amb informacions d'interès.

 Possibilitat de reservar activitats amb els nostres col.laboradors locals:

 Excursions culturals, arqueològiques i naturals amb un guia titulat.

 Visita a bodegues locals o altres indrets del vostre interès.

 Excursios en vaixell al Parc Natural de l'Asinara.

 Assegurança d'assistència en viatge i/o cancel.lació opcional.

 Podeu adaptar l'itinerari al vostre gust, només cal que en PARLEM! 

 Per a grups de 5-15 persones, consulteu  RUTES EN GRUP o contacteu amb nosaltres, treballem amb diverses empreses locals de guiatge.

Llegir 2101 vegades