FacebookYoutubeGoogle

El nord-est de Sardenya és un dels territoris més visitats de Sardenya a l'estiu, objectiu cobejat del turisme de platja. Però la zona ofereix molts més atractius que no només la costa: les muntanyes del Montalbu i el Monte Limbara, una gastronomia i vins genuïns, els pobles fets de granit de la Gallura, Aggius i la vall de la Lluna o les importantíssimes restes prehistòriques presents a tots els pobles. 

Us proposem una ESCAPADA-AVENTURA de 5 dies a la descoberta d'aquesta Sardenya tan desconeguda: L'INTERIOR DE LA GALLURA I LA BARONIA, un territori per explorar.

HOTEL + AVIÓ + COTXE DE LLOGUER 

DEL 25 AL 29 DE MARÇ DE 2016

DES DE 285 € / PERSONA (MÍNIM 2 PAX)

Una ESCAPADA DE QUATRE DIES a l'espectacular golf d'Orosei i les muntanyes que l'envolten, allotjant-vos en AGROTURISMES TRADICIONALS, una escapada per descobrir les tradicions, la natura, la bona gastronomia i l'hospitalitat de la BARBAGIA i la BARONIA, dues comarques que combinen a la perfecció el mar i la muntanya. 

TURISME RURAL + AVIÓ 

DEL 25 AL 29 DE MARÇ DE 2016

DES DE 285 € / PERSONA (MÍNIM 2 PAX)

VIATGES TERRA SARDA us proposa allotjar-vos a l’hotel rural (***) MONTE MACCIONE d’Oliena i gaudir d'un Cap d’Any de natura i bona gastronomia a les muntanyes del SUPRAMONTE. Us hi trobareu com a casa!

INCLOU ALLOTJAMENT I ÀPATS + LLOGUER DE VEHICLE + 3 EXCURSIONS AMB GUIA PEL TERRITORI

  31 DE DESEMBRE DE 2015 - 3 DE GENER DE 2015 -  485 € 

- L'ALGUER - ORISTANY – BOSA - SANTLUSSURGIU - 

Un recorregut de 5 DIES pels CARNAVALS MÉS REPRESENTATIUS de la costa occidental de Sardenya, on descobrireu un món d’antigues tradicions i màscares centenàries, de curses a cavall pels carrers dels pobles, de reis carnavalescos condemnats i cremats en grans fogueres.

INCLOU LLOGUER DE VEHICLE  + ALLOTJAMENT 5 NITS + GUIA DE VIATGE PERSONALITZADA

5-10 DE FEBRER DE 2016 – DES DE 330 €/PERSONA

Una escapada intensa de tres dies a Sardenya, on podreu visitar CÀLLER, la capital de l'illa, i descobrir la TRADICIÓ DE LES FOGUERES DE SANT ANTONI als pobles de la SARDENYA CENTRAL.

INCLOU LLOGUER DE VEHICLE  + ALLOTJAMENT 3 NITS + GUIA DE VIATGE PERSONALITZADA

  15 DE GENER  - 18 DE GENER DE 2016 

DES DE 180 €/PERSONA