FacebookYoutubeGoogle

ALBOR SERVIZI - VACANCES EN VELER AL NORD-OEST DE SARDENYA

Written by on Dimarts, 27 Gener 2015 10:22

Amb Albor Servizi i Viatges Terra Sarda podreu descobrir en un petit vaixell la costa nord-oest de Sardenya, de L'Alguer a Stintino, passant pel parc natural de l'Asinara, un dels més bonics de Sardenya. Us proposem rutes en veler per a grups petits, d’una durada d’1 a 7 dies, i excursions diàries a l’Illa de l’Asinara. Reserveu ara la vostra excursió!

ALBOR Servizi és una jove empresa de serveis turístics espezialitzada en les embarcacions de vela. Grans apassionats de la vela i el amb, treballen amb la intenció i el convenciment de valoritzar el territori de Sardenya, afavorint un desenvolupament ecosostenible. 

La seva barca es troba al port “Marina de Stintino”, ben bé davant del poble del mateix nom, un dels més visitats de Sardenya a l’estiu. En aquest enllaç podeu consultar les característiques de la seva embarcació: CARACTERÍSTIQUES BARCA

ALBOR us ofereix creuers de diversa durada (CONSULTEU-NOS) i excursions al Parc Nacional de l’Asinara d’1 o ½ dia, amb dinar al vaixell, visita a dues cales per banyar-se i diverses parades a terra ferma per fer visites culturals.

Reserveu la vostra excursió o creuer amb VIATGES TERRA SARDA i gaudiu d'unes vacances diferents a l'illa de Sardenya!

Click to enlarge image ALBOR SERVIZI_10.jpg

Illa de l'Asinara i Stintino - Fot. Albor Servizi

Llegir 384 vegades