FacebookYoutubeGoogle

AGRITURISMO S'AMMUTU - NULVI

Written by on Dimarts, 30 Setembre 2014 06:56

Situat al cor de l’Anglona, a l’agriturisme S’Ammutu podreu assaborir la cuina local amb productes propis i de proximitat, alhora que descobrireu la proverbial hospitalitat de Sardenya. Un agroturisme tradicional des d’on us podreu desplaçar amb facilitat per l’espectacular Costa Nord i l’interior del nord de Sardenya, un territori ric en patrimoni i tradicions. A l’estiu, podreu gaudir de la seva piscina.

L’agroturisme S’Ammutu es troba situat en un territori enturonat a uns 600 metres d’alçada, amb una bona vista panoràmica sobre les muntanyes de l’Anglona i la Costa Nord de Sardenya, amb Castelsardo com a principal població turística. A S’Ammutu produeixen llet i crien bestiar (ovelles, cabres, cavalls, porcs), sempre en un entorn verd i rural.

L’agroturisme es troba a tocar de la carretera que porta de Nulvi a Castelsardo, una zona tranquil.la poc transitada i coneguda, envoltada de natura i petits poblets acollidors. En pocs minuts s’accedeix a la costa o a la carretera principal, que us permet desplaçar-vos amb facilitat de nord a sud de Sardenya.

A S’Ammutu podreu gaudir de la seva piscina i una petita pineda per relaxar-vos, així com d’una àmplia sala de restauració i un porxo on refrescar-vos a l’ombra. Les habitacions estan arreglades amb cura i gust, segons l’antic estil sard. Al ser un agroturisme típicament familiar disposa únicament de 14 places, distribuïdes en sis habitacions.

SERVEIS

 

 

Llegir 445 vegades