FacebookYoutubeGoogle
Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 42

VIATGES A MIDA PER FAMÍLIES, PARELLES I GRUPS

Posem a la vostra disposició la nostra passió i experiència a Sardenya per oferir-vos les vacances a mida que esperàveu!

A VIATGES TERRA SARDA us oferim un ampli ventall de possibilitats per unes vacances a mida a l'illa de Sardenya. De fet, les PROPOSTES DE VIATGE que trobareu en aquesta pàgina web són només orientatives i pensades per a personalitzar-les al vostre gust.

En els nostres viatges personalitzats podreu:

Escollir el tipus d'allotjament que més us agradi o convingui d'entre els nostres COL.LABORADORS: agroturisme, B&B, apartament rural o a la platja, hotels amb encant, hotels convencionals...

Escollir la zona/es on voleu allotjar-vos o seguir les nostres recomanacions.

Escollir el mitjà de transport per arribar a Sardenya i/o per desplaçar-vos a l'illa. Treballem amb GRIMALDI LINES i amb diverses companyies de lloguer de vehicles a Sardenya.

Reservar alguna de les activitats que us proposem a la nostra web: excursions en vaixell, visita a bodegues, trekkings guiats, excursions en 4X4, surf, kayak, cursos de cuina...

Si sou un grup petit i voleu un viatge a mida, no dubteu a exposar-nos les vostres idees i us farem un pressupost-proposta a mida sense compromís. 


 

Les nostres propostes de VACANCES EN FAMÍLIA us faran gaudir al màxim de Sardenya, a vosaltres i als vostres fills. La nostra selecció d'allotjaments idonis per famílies (tranquils i segurs, amb un entorn i instal.lacions ben cuidats, cuina de primera qualitat, hospitalitat i bon tracte...), la bellesa de la costa i l'interior de Sardenya i les nostres recomanacions us faran passar unes vacances del tot inoblidables.

VIATJAR EN PARELLA per Sardenya, qualsevol més de l'any, és una experiència sorprenent: la varietat de paisatges, els grans espais poc humanitzats, la costa pràcticament verge i un mar d'aigües cristal.lines, les tradicions encara ben vives i presents o un abundant patrimoni mil.lenari pràcticament desconegut fan que cada viatge a Sardenya sigui una experiència personal i irrepetible. Nosaltres posem els mitjans, vosaltres l'aventura!

Els VIATGES EN GRUPS REDUÏTS, d'entre 8 i 15 persones, són una ocasió única per endinsar-se en la descoberta de Sardenya i la seva gent. Podeu viatjar per lliure, escollint una de les propostes a mida que us farem, o fer una de les nostres RUTES GUIADES EN GRUP on descobrireu de la mà d'un natiu els secrets més ben amagats de la història, cultura i tradicions de Sardenya.