FacebookYoutubeGoogle
Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 42

TURISME ACTIU, L'AVENTURA DE SARDENYA

Si us agrada l'aventura, us proposem un seguit de rutes en bicicleta, en kayak i caminades de diversos nivells per la Sardenya més desconeguda i salvatge. 

Aquest 2015 encetem col.laboració amb SKEDADDLE ITÀLIA, una empresa de turisme d'aventura especialitzada en circuits guiats i auto-guiats en diversos mitjans: cicloturisme, bicicleta de carretera, MTB, trekking i kayak.

Les propostes de SKEDADDLE a Sardenya, que coneixem al detall, us endinsaran de la mà dels seus guies locals habilitats, experts coneixedors del territori, en la Sardenya més autèntica i poc turística, recorrent paisatges de costa i d'interior que us deixaran boca-badats.

Tindreu l'oportunitat també d'assaborir l'exquisida cuina local, creada d'aromes i sabors fruit de la tradició, en els allotjaments tradicionals que us acolliran. I descobrir tantes altres coses de la història, cultura i tradicions del poble sard al llarg dels vostres itineraris.

Féu una ullada a les propostes de VIATGES TERRA SARDA i SKEDADDLE i no dubteu a consultar-nos per a qualsevol dubte o aclariment!