FacebookYoutubeGoogle

PERFUMS DE SARDENYA - RUTA CICLOTURISTA AUTOGUIADA (8 DIES)

Les nostres vacances cicloturistes us endinsaran al sud-oest de Sardenya, un territori envoltat de vinyes i oliveres, valls arbrades de roures, alts penya-segats amb torres de guaita centenàries, platges extraordinàries i cales amagades que podreu descobrir amb l’ajuda dels mapes i del road-book que us proporcionarem.

           DES DE 1120 €

 Organitza     Grau 2 - Agradable

El sud-oest de Sardenya és un clar exemple de quan rica i exhuberant pot ser la natura. Les vostres vacances en bici us portaran a atravessar extensos oliverars i vinyes, alzinars rics en restes arqueològiques, alts penya-segats que cauen sobre el mar amb les seves torres de guaita construïdes per catalans i aragonesos a finals del 1400, esplèndides platges i cales amagades, envoltades per la bellesa dels colors i perfums de la màquia mediterrània i el verd maragda d'un mar cristal.lí.

Sardenya pot presumir d’una rica producció de productes ecològics, formatges, vins, tantíssimes varietats de pans, conserves, safrà, fruita de temporada i moltes altres coses. Les nostres vacances en bici us conduiran per un itinerari d’aromes, amb l’oportunitat de fermar-vos a les bodegues, les granges, les fleques tradicionals, els molins d’oli i les confraries de pescadors. Combineu tot això amb el perfum omnipresent de la màquia Mediterrània i les vostres vacances en bici es convertiran en un veritable viatge dels sentits!

Amb l’ajut dels mapes i de la descripció detallada dels itineraris pedalareu al llarg dels dolços desnivells dels turnos i carreteres costaneres, amb molt de temps lliure per explorar i gaudir d’aquesta abundancia, mentre nosaltres ens ocuparem del vostre equipatge, que transportarem a la següent etapa. Els allotjaments per les vostres vacances són una selecció d’agroturismes, B&B i petits hotels, en els quals podreu assaborir suculents plats i vins locals, què més es pot demanar? 


 

DETALLS

  DURADA: 8 DIES

  GRAU:  2 – SUAU

  PREU: 1120€

  COST ESTIMAT DEL VOL: 70 € (preus variables)

Despeses Opcionals:

  LLOGUER DE BICICLETA: 150 €

  HABITACIÓ INDIVIDUAL: 190 € 



DETALLS DE LES VACANCES

 Un representant SKEDADDLE a la rebuda a l’aeroport.

  Place to place.

  7 nits en agroturismes i/o petits hotels (habitació doble o matrimonial).

  30% menjars inclosos.

  6 dies pedalant.

  1 dia lliure.

  Servei de transfer d’equipatge dia a dia i Transfer per l’aeroport. 

  Un mini Kit d’eines, mancha i càmera d’aire de reserva (en cas de bici de lloguer).

  Guia de l’itinerari detallada i mapa (GPS Garmin sota reserva).

  Mínim 2 persones.

  Sortides diàries.


 

DATES I SORTIDES PREVISTES

  MESOS RECOMANATS: MARÇ-ABRIL-MAIG-JUNY-SETEMBRE-OCTUBRE-NOVEMBRE

 ARRIBAR A SARDENYA: Sortides des de Girona a Càller amb Ryanair els dimarts, dimecres, dijous, dissabte i diumenge. 

Click to enlarge image Skedaddle_1.jpg

Perfums de Sardenya - Ruta cicloturista

Llegir 1167 vegades