FacebookYoutubeGoogle

SARDINIA TRAVERSE - RUTA GUIADA EN MTB

En aquestes fantàstiques vacances en bicicleta de muntanya, creuareu de nord a sud l’illa de Sardenya. Aquesta és la millor manera de conèixer Sardenya i una aventura espectacular a través de deserts i dunes, altes muntanyes escarpades, planes obertes, boscos densos, cascades i rierols, i tots ofereixen l'escenari ideal per als amants de la MTB.

PROPERA SORTIDA 15 DE SETEMBRE DE 2018

      DES DE 1835 €
 Organitza     Grau 4 - Expert

 

PRESENTACIÓ

Aquesta és una travessa pensada per al ciclista de muntanya amb experiència, ja que són vàries jornades de pedalada a través d'una gran varietat de terrenys. Durant el viatge, a part de gaudir d’una gran varietat de paisatges, també anirem per tot tipus de camins i rutes: des de bones carreteres, a pistes o camins de ferradura no utilitzats, que recorren rutes fantàstiques que posaràn a prova les vostres habilitats a sobre la MTB i estimularàn la vostra passió pel ciclisme extrem.

El viatge comença a la regió nord-est de Sardenya, als impressionants vessants de la muntanya Limbara, per antics camins de cavalls atravessant densos boscos. A mesura que avancen els dies, arribem a la zona més salvatge de Sardenya, el Supramonte de Dorgali i el seus impressionants pics de pedra calcària.

El viatge continua a través de les àrees boscoses del Montarbu, creuant rierols, pedelant al costat de llacs i pastures, mentre ens observen pastors solitaris amb els seus ramats. Cap a l'extrem sud de l'illa, el paisatge canvia de nou i ofereix alguna cosa diferent cada dia: vinyes, indrets històrics i desafiaments diaris. L'últim dia a Sardenya ens espera una de les millors rutes amb bicicleta de muntanya: 'La Via dell'Argento', una ruta per les antigues mines de plata que ens porta al nostre destí final, a la costa sud.


 

HIGHLIGHTS 

 Disfrutar pels corriols en descens des del Montalbo.

 Pedalar per un paisatge que canvia constantment.

 El descens vertiginós amb un paisatge de pedra calcària cap a Cala Gonone.

 La panorámica de 360° i les vistes desde Monte Olinie.

 Pedalar pels corriols que envolten Perd'e Liana.

 Deliciós i tradicional menjar casolà, regat amb els saborosos vins locals.

 


DETALLS

 ITINERARI EN ELABORACIÓ, PER A MÉS INFORMACIÓ CONSULTEU-NOS DIRECTAMENT 


 DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ D'AQUESTA RUTA

 

Llegir 947 vegades