FacebookYoutubeGoogle

LA COSTA VERDE - RUTA AUTOGUIADA EN MTB

La versió autoguiada d’una de les rutes en MTB de més exit de Skedaddle: la Costa Verde, a Sardenya. Equipats amb detallats road books i mapes, durant uns quants dies podreu explorar els racons més sorprenents d’aquesta part de l’illa i relaxar-vos després als allotjaments  tradicionals que us hem seleccionat.

       DES DE 1030 €
 Organitza     Grau 3 - Moderat

 PRESENTACIÓ

Per qui té la sort de rodar en MTB entre els corriols de Sardenya, la Costa Verde és un clàssic. Amplis horitzons verds i deshabitats que van de les vetes volcàniques a les dunes daurades de Piscinas. La Costa Verad és doncs l’indret ideal per unes vacances en bicicleta de muntanya. Atravessant escenaris típicament mediterranis, entre la màquia i boscos de roure, pedalarem serpentejant pels single track que porten al mar, entre antics camins de mules abandonats temps enrera per carboners i miners, entre estrets barrancs rocosos, buscant antics passos de muntanya que d’imrovist ens oferiran paisatges espectaculars. La varietat de paisatges satisfarà els més exigents i us regalarà emocions inoblidables.

Els allotjarem a les proximitats d’antigues explotacions mineres, carregades d’història, les quals explorarem al llarg i ample, fins al seu confí natural amb una costa encara incontaminada i preservada de l’especulació immobiliària. Visitarem antics poblats de pescadors i habitats naturals únics. Els nostres dies sobre rodes acabaran gairebé sempre a la platja, on el blau maragda del mar us omplirà els ulls i no podreu escapar a la tentació de banyar-vos en aquelles aigües. No us oblideu el banyador!

A la primera part de la setmana us allotjareu a les rodalies de Monte Arcuentu, al sud-oest de l’illa, en un agroturisme familiar des d’on podreu recórrer els espectaculars trails i single-track que us hem preparat.

Des d’aquí us desplaçareu una mica més cap al sud, a un hotel amb encant amb vistes panoràmiques a la costa i la muntanya i a tocar de la llarga platja de sorra de Portixeddu. Us imagenieu un lloc millor per relaxar-vos després d’una incansable jornada sobre la MTB?. Sens dubte, a les rodalies de Fluminimaggiore gaudireu com mai explorant la fantàstica xarxa de senders locals.

Com que sabem que sou aventurers, i si teniu la possibilitat d’allargar les vacances un parelle de dies, des de VIATGES TERRA SARDA i SKEDADDLE us proposem la realització a la zona d’algun trekking o una excursió en kayak, ja sigui amb un dels nostres guies col.laboradors o vosaltres per lliure, amb la informació detallada que us proporcionem. Consulteu-nos!

 


DETALLS

 DURADA: 7 DIES

 GRAU: 3 – MODERAT

 PREU: 1030 €

 COST ESTIMAT DEL VOL: 120 € (preus variables)

Despeses Opcionals:

 LLOGUER DE BICICLETA: 175 €

 HABITACIÓ INDIVIDUAL: 190 € 


 

DETALLS DE LES VACANCES

 Rebuda per un representant local de Skedaddle.

 6 nits en agroturisme, en habitació doble compartida.

 5 dies de rutes, amb dos centres base.

 80% de menjars inclosos.

 Un mini Kit d’eines, mancha i càmera d’aire de reserva (en cas de bici de lloguer).

 Servei de transfer d’equipatge dia a dia i Transfer per l’aeroport.

 Guia de l’itinerari detallada i mapa (GPS Garmin sota reserva).

 Mínim 2 persones.

 Sortides diàries. 


 

DATES I SORTIDES

MESOS RECOMANATS: ABRIL-MAIG-JUNY-SETEMBRE-OCTUBRE

ARRIBAR A SARDENYA: Sortides des de Barcelona amb Alitalia i Vueling en avió. Sortida des de Barcelona en el ferry de Grimaldi. 

DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ D'AQUESTA RUTA

 

Llegir 1077 vegades