FacebookYoutubeGoogle

SETMANA SANTA D'ARQUEOLOGIA , SARDENYA TERRA MIL.LENÀRIA / FERRY + B&B / HOTEL / AGROTURISME (9 NITS)

Set mil torres de fa més de 3.500 anys, centenars de tombes excavades a la roca, l’enigma de l’origen dels Shardana, una CIVILITZACIÓ amagada i desconeguda... Un viatge que us endinsarà en la misteriosa vida dels antics pobladors de Sardenya i d'altres pobles que en un moment o altre de la història van colonitzar Sardenya: romans, bizantins, pisans, genovesos, catalans, castellans, piemontesos i italians.

Us allotjareu en acollidors B&B (si ho preferiu, en agroturismes o hotels) , la millor manera de conèixer la vida als pobles de Sardenya i descobrir l'hospitalitat sarda. Us proporcionarem informació detallada de museus, jaciments i zones d'interès arqueològic i històric; o, si ho preferiu, podeu contractar alguns dels nostres guies locals, experts en rutes històriques i culturals.

ALLOTJAMENT + FERRY + GUIA DE VIATGE

DEL 15 AL 24 D'ABRIL DE 2019

DES DE 525€ / PERSONA (MÍNIM 2 PAX)

 

QUÈ US OFERIM?

TRANSPORT FINS/A SARDENYA: En Ferry amb el vostre vehicle, podreu escollir l'acomodació i àpats. (possibilitat d'avió + cotxe de lloguer) 

ALLOTJAMENT: Habitacions dobles amb bany en B&B de petits pobles (pot ser agroturisme o hotel  si ho preferiu) .

ASSESSORAMENT: Coneixem bé els recursos culturals de l'lla, ens adaptem al que busqueu (tipus d'allotjament, pressupost, transport...)

QUÈ FER A SARDENYA? GUIA DE VIATGE personalitzada i informació detallada del vostre interès. Possibilitat de rutes culturals amb guies locals.

 ASSISTÈNCIA: Assistència sobre Sardenya i el vostre viatge, la nostra experiència al vostre servei.  


 

PRESENTACIÓ

El nurag Losa, a AbbasantaLa ruta que us proposem us farà partíceps d'un dels fenòmens més extraordinaris de la Mediterrània antiga: la civilització nuràgica. Una cultura amb més de 3.500 anys d’antiguitat que ens ha deixat milers de construccions imponents arreu de l’illa, i que avui en dia encara és una gran desconeguda. Un cas únic a Europa i molt sentit per la gent del país, hereus com se senten d’una cultura tan antiga i particular. També tindreu ocasió de descobrir elements prenuràgics i prehistòrics, o d'epoca romana o medieval. A cada poble de Sardenya hi trobareu gran quantitat de jaciments arqueològics, a vegades força ben conservats.

La ruta es desenvolupa per les regions centrals i principalment de l'interior de Sardenya i us permetrà conèixer zones tan diferents entre elles com el Sinis, la Marmilla ,  el Logudoro o la Gallura, terres carregades d’història i amb tradicions ancestrals que avui en dia encara es mantenen vives. Un recorregut que us portarà dels suaus turons tapissats de verd de la Marmilla als boscos d'alzines i el granit de la Gallura, tot creuant els altiplans de la Sardenya central enmig de paisatges incomparables.

Terres habitades de molt antic, tal i com anireu descobrint a través dels abundants nurags, domus de janas i tombes de gegants que podreu visitar a tots i cadascun dels pobles de la zona, i als quals podreu accedir des dels allotjaments que us proposem sense realitzar grans desplaçaments.

Un itinerari pensat per a viatgers inquiets que volen gaudir de la tranquilitat dels pobles petits mentre coneixen una altra cultura, ja sigui visitant museus o jaciments, fent caminades o descobrint els nombrosos atractius naturalístics que ofereix la muntanya sarda. I tot ben acompanyat pels nombrosíssims productes locals d’alta qualitat que podreu assaborir, tant als agroturismes que us proposem com en els abundants establiments de restauració, i que de ben segur faran les delícies dels més gourmets.

En aquest viatge fareu el trajecte BARCELONA-PORTO TORRES en ferry, anada i tornada. Des de la ciutat costera començareu una ruta que us portarà arreu de la geografia sarda. 

Pranu Mutteddu (Goni) - Fot. Matteo Setzu


 

Jaciment de Tharros, al Sinis - Fot. Stefano SannaDETALLS

 DATES: 10 DIES (9 NITS)

ANADA: DILLUNS 15 D'ABRIL DE 2019 / BARCELONA - PORTO TORRES AMB GRIMALDI LINES. SORTIDA A LES 22:30. 

TORNADA: DIMECRES 24 D'ABRIL. PORTO TORRES-BARCELONA AMB GRIMALDI LINES. SORTIDA A LES 7:30.

 ALLOTJAMENT: En  B&B  seleccionats curosament per Viatges Terra Sarda.

 TRANSPORT:  Ferry de Grimaldi Lines Barcelona-Porto Torres.

 PREU:   A PARTIR DE 525 €/ PERSONA (MÍNIM 2 PERSONES) - DEMANA'NS PRESSUPOST 


 

El nurag Santu Antine de Torralba - Foto d'Anna FOntHIGHLIGHTS

 La Setmana Santa arreu de Sardenya i els seus pobles.

 Recórrer al vostre aire, sense presses ni multituds, els mil-i-un jaciments d'interès arqueològic que us ofereix Sardenya. 

 EL LOGUDORO, una comarca interior poc coneguda amb uns atractius  innegables. Predre'us pels seus pobles i carreteres és una de les millors experiències a Sardenya!

 La proverbial HOSPITALITAT SARDA que trobareu en els nostres allotjaments tradicionals.

 LA GALLURA INTERIOR, una combinació explosiva de granit, boscos, patrimoni, vinyes i persones autèntiques.

 ELS POBLES I PAISATGES DE LA MARMILLA són de postal, bucòlics a més no poder, però amaguen una història mil.lenària molt rica i interessant! Hi trobareu l'únic monument a Sardenya PATRIMONI MATERIAL DE LA UNESCO: EL NURAG "SU NURAXI" de Barumini.

 EL SINIS I LES PROVÍNCIES D'ORISTANY I EL MEDIO CAMPIDANO són d'una bellesa salvatge. Territori verge amb grans riqueses naturals i ecològiques, ric en gastronomia, història i tradicions, endinsar-vos a la seva descoberta és una aventura que se'us farà massa curta! Totes les civilitzacions que hi han passat hi han deixat restes destacable.! 

 Assaborir LA VARIADA GASTRONOMIA DEL TERRITORI SARD, des dels pans als dolços locals, passant per les exquisides carns o la pasta feta a mà. I no oblideu els vins!

 ELS NURAGS i altres meravelles de l'arqueologia pràcticament desconegudes per nosaltres, que es compten a milers per tota l'illa. 

 La “GUIA DE VIATGE” personalitzada, on posem a la vostra disposició els nostres 10 ANYS D’EXPERIÈNCIA viatjant per l’illa de Sardenya.  


  

EL  VIATGE COMBINAT INCLOU

Genoni, un dels pobles més petits i bonics de Sardenya Allotjament en  B&B, en habitació doble amb bany privat. DORMIR + ESMORZAR. 

 Bitllet de ferry amb Grimaldi Lines Barcelona-Porto Torres (anada i tornada en camarot ). Vehicle inclòs. 

 GUIA DE VIATGE personalitzada en PDF, amb informacions d'interès.

 Despeses de gestió, taxes i impostos.

 Assegurança d'assistència en viatge i/o cancel.lació (opcional). Treballem amb les millors companyies del mercat.   


 

EL VIATGE COMBINAT NO INCLOU

 Tot allò no especificat en "EL VIAGE COMBINAT INCLOU".

 Extres als allotjaments i taxa turística local. 


 

  MODIFIQUEU LA PROPOSTA AL VOSTRE GUST SEGONS LES VOSTRES NECESSITATS, 

 CONSULTEU-NOS SENSE COMPROMÍS I US FAREM UN PRESSUPOST A MIDA!  

 PREUS ESPECIALS PER A GRUPS .  

 TAMBÉ PODEU CONTRACTAR EXCURSIONS DE MIG DIA / 1 DIA AMB ELS NOSTRES GUIES COL.LABORADORS A SARDENYA.    


  

  

Llegir 226 vegades